Arkadaşlar kaç gündür araştırıyorum. yapılan değişikliklerin diğer programlarda nasıl aynı anda etkili olacağını ama forumdan bulduklarımı uyguladım olmadı. ib database yazdıklarımın aynı anda işlendiğinden bile şüpheliyim. fb da nasıl yazılan kayıtların otomatik database e geçtiğini anmlarım. ben trigger, ibevent ile yaptım ama beceremedim. biri detaylıca yazarsa çok sevinirim.
Arkadaşlar kusuruma bakmayın valla forumda baya arama yaptım. P206 nın yazdıklarına filanda baktım. o konuda yazmışınız ama detay vermemişiniz. Detaylıca yazar mısınız
En son ac tarafından 30 Eyl 2004 04:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
abi kusura bakma ama ne zaman mesaj atsam bi admin abimiz çıkıp forumda çok konuşuldu deyip siliyo
ben de napıyım arıyıp bulamadığımı bi şekilde size belli edeyim dedim ama baltayı taşa vurdum galiba
şu sorunumu bi çözsem ben de rahat edecem siz de. forumun offline halinin son sürümünü denedim ama beceremedim. çünki trigger ve procedure konusunda zayıfım. ama ben doğruca yazdım. triggerı. ama tetiklenmiyor ve eventi işlemiyor. bi yardım edin bana lütfenn
gkimirti yazdı:commit etmen gerek
belki mesajı gonderiyordur ama delphi tarafından yakalayamıyorsundur...
bu konuda senin ifade ettigin gibi daha once konusuldu...
abi commitretaining ile kaydediyorum. ama olmuyo. konuşulan tüm forum konularını inceledim. ama olmadı. yakalamamda bi problem var. bilemiyorum