Delphi ile Program Geliştirmeye Yeni başladım ve takıldığım bir çok konu
oluyor şu an yapmak istediğim bir adres-etiket programı yapmak
programın fax gönderip/alma vede kullanıcı tanımlı etiket yapmak istiyorum.öncelikli proplemim fax gönder/al bunu turbopower(Async Prof 4.06) ile yapıcam bununla ilgili demo program gönderebilirseniz sevinirim
iyi çalışmalar
Turbo Power
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Turbo Power
Evet Örnekler var ama ben bir türlü çalıştırımadım...hata veriyor
Turbo Power Türkçeleştirilmesi
Turbo Power menülerinin türkçeleştirilmesi nasıl oluyor
mesala Visual Plan IT componenti var MS Outlok menüsünde alarm listesi var tarihlerin üzerine çift tıklanınca geliyor bir dlg(VpEvntEditDlg) kutusu açılıyor burdaki menüleri türkçeleştirmek istiyorum örneğin combobox içinde zamanlar var 1 days bunu 1 gün şekline çevirmek istiyorum
yardımlarınız için teşekkürler....
mesala Visual Plan IT componenti var MS Outlok menüsünde alarm listesi var tarihlerin üzerine çift tıklanınca geliyor bir dlg(VpEvntEditDlg) kutusu açılıyor burdaki menüleri türkçeleştirmek istiyorum örneğin combobox içinde zamanlar var 1 days bunu 1 gün şekline çevirmek istiyorum
yardımlarınız için teşekkürler....