Turbo Power

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
cunsey
Üye

Turbo Power

Mesaj gönderen cunsey »

Delphi ile Program Geliştirmeye Yeni başladım ve takıldığım bir çok konu
oluyor şu an yapmak istediğim bir adres-etiket programı yapmak
programın fax gönderip/alma vede kullanıcı tanımlı etiket yapmak istiyorum.öncelikli proplemim fax gönder/al bunu turbopower(Async Prof 4.06) ile yapıcam bununla ilgili demo program gönderebilirseniz sevinirim

iyi çalışmalar
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

Async Pro'yu kurduğunuz klasör altında examples isimli bir klasör var. Orda örnekler var. Sanırım işiniz görür.

Kolay gelsin.
cunsey
Üye

Turbo Power

Mesaj gönderen cunsey »

Evet Örnekler var ama ben bir türlü çalıştırımadım...hata veriyor
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

hangi örneği çalıştırdığınızı ve hangi hatayı/hataları aldığınızı yazarsanız, yorumda bulunabilirim.

Kolay gelsin.
cunsey
Üye

Turbo Power Türkçeleştirilmesi

Mesaj gönderen cunsey »

Turbo Power menülerinin türkçeleştirilmesi nasıl oluyor
mesala Visual Plan IT componenti var MS Outlok menüsünde alarm listesi var tarihlerin üzerine çift tıklanınca geliyor bir dlg(VpEvntEditDlg) kutusu açılıyor burdaki menüleri türkçeleştirmek istiyorum örneğin combobox içinde zamanlar var 1 days bunu 1 gün şekline çevirmek istiyorum
yardımlarınız için teşekkürler....
Kullanıcı avatarı
berken
Üye

Mesaj gönderen berken »

torbopwer componentlerinizi kurudğunuzda , ya delphi ye kurduğunuz componenet in source kalasorunun yolunu gösterin ya da source altında bulunan dosyaları delphi'de lib in altına kopyalayın.. aksi halde kurulumla iş bitmiyor..
iyi çalışmalar diliyorum
İnsanca.... Pek insanca....