arkadaşlar denilen gibi export ettim sql kodlarını aldım ama import edemiyorum syntax hatası veriyo .#1064 - You have an error in your SQL syntax near 'CREATE DATABASE 'database' DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish' at line 1.
karakter dönüştürme sorunu var galiba nasıl çözebilirim yardımlarnız için teşekkür ederim.
import yapamıyorum
import yapamıyorum
use your mind feel the difference
Benm kullandığım myadmin de var mysql323 yazıyor 3.23 e tekabul ediyor.
Ben kısaca sorunun kaynağını söyliyeyim, dönüştürme yaparken
CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish şeklindeki tanımlamalar mysql in dil isteği için 4.1 ve üstü versiyonlarında geçerli, bunun için ek alanlar tanımladılar. Export ederken myadmin ona göre bir çıktı üretiyor.
Komutları birbirinden ayrıştırıp bu kısımları elle düzeltmen silmen gerekecek. Mesela hatayı aldığın kısımda
CREATE DATABASE 'database' demen yeterli gerisini sildinmi bu kısmı aşabilirsin. Tablo tanımlarında da bu şekilde tanımlar vardır onları da uygun bir biçimde kaldırabilirsin.
Ben kısaca sorunun kaynağını söyliyeyim, dönüştürme yaparken
CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish şeklindeki tanımlamalar mysql in dil isteği için 4.1 ve üstü versiyonlarında geçerli, bunun için ek alanlar tanımladılar. Export ederken myadmin ona göre bir çıktı üretiyor.
Komutları birbirinden ayrıştırıp bu kısımları elle düzeltmen silmen gerekecek. Mesela hatayı aldığın kısımda
CREATE DATABASE 'database' demen yeterli gerisini sildinmi bu kısmı aşabilirsin. Tablo tanımlarında da bu şekilde tanımlar vardır onları da uygun bir biçimde kaldırabilirsin.