Arkadaşlar ,
Bir web sitesi işi teklifi aldım , fiyat olarak ne kadar bir ücret talep etmeliyim sizce:
-Anket , haber , ziyaretçi defteri ,sayaç ,fotoğraf albümü uygulamaları
-Sade bir tasarım üstte hareketli baner , solda menüler , sağda anket
-Yönetim kısmından firma bilgileri , anket ekleme/silme , haber ekleme/silme , ziyaretçi defterinden mesaj okuma/silme/onaylama , fotoğraf albümüne dosya ekleme / silme
fonksiyonlarına sahip bir site olacak ASP tabanlı çalışacak bir sistem.
Site fiyatı ?
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
Site fiyatı ?
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
Bence genel piyasa araştırması değilde, yerel bir araştırma yapmanız daha uygun olucaktır. Müşteri sizden fiyat alırken diğer web tasarımı yapan yerlerden de fiyat alabilir. Bu yüzden fiyatlar genelde yüksek olur ama yerelde düşebilir. Ben 150 - 200YTL'ye host + domain + tasarım yaptığımı biliyorum...
- Murat DİCLE
- Kıdemli Üye
- İletişim:
Merhabalar,
Bence sen böyle bir siteyi ne kadar bir süre içinde yapabileceğini düşün, ve aylık maaşını göz önünde bulundurarak bu siteyi yap.
15 gün uğraşıpta 200-250 YTL almak, seni sekteye uğratacaktır. 15 günlük bir uğraş için en az 750 YTL almanı tavsiye ederim ki ben olsam 1.000 YTL den aşağı istemem.
ha uğraşmıyayım şipşak yapayım kısa günün kârı olsun diyorsan, hazır bir iki template bak ve üstüne siteyi inşa et. Daha kısa sürecektir ve az uğraşacaksın. Dolayısıyle fiyat bakımından da rakip olabileceksin.
Saygılar..
Bence sen böyle bir siteyi ne kadar bir süre içinde yapabileceğini düşün, ve aylık maaşını göz önünde bulundurarak bu siteyi yap.
15 gün uğraşıpta 200-250 YTL almak, seni sekteye uğratacaktır. 15 günlük bir uğraş için en az 750 YTL almanı tavsiye ederim ki ben olsam 1.000 YTL den aşağı istemem.
ha uğraşmıyayım şipşak yapayım kısa günün kârı olsun diyorsan, hazır bir iki template bak ve üstüne siteyi inşa et. Daha kısa sürecektir ve az uğraşacaksın. Dolayısıyle fiyat bakımından da rakip olabileceksin.
Saygılar..
- omerdurmus
- Üye
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
kusuta bakmayın, belki konu kapanmış ama ben kalkıp da içerisinde herşeyin bulundurulduğu bir siteyle sadece 2 dandik tanıtım sayfası(statik) sitelere aynı ücretin (200 ytl gibi komik) istenmesine karşıyım. elbette kimseye çok ucuza yapıyorsun demek gibi bir lüksümüz yok ama arkadaşım 200 ytl ye ordan burdan kopyalanmış, indirilmiş hazır scriptlerin sadece logosunu değiştirip "al sana site" diye satmak bana pek doğru gelmiyor. piyasayı bozuyor.