Site fiyatı ?

Web tabanlı uygulama geliştirme araçları(PHP, ASP vb...) ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

Site fiyatı ?

Mesaj gönderen sherlockholmes »

Arkadaşlar ,

Bir web sitesi işi teklifi aldım , fiyat olarak ne kadar bir ücret talep etmeliyim sizce:

-Anket , haber , ziyaretçi defteri ,sayaç ,fotoğraf albümü uygulamaları
-Sade bir tasarım üstte hareketli baner , solda menüler , sağda anket
-Yönetim kısmından firma bilgileri , anket ekleme/silme , haber ekleme/silme , ziyaretçi defterinden mesaj okuma/silme/onaylama , fotoğraf albümüne dosya ekleme / silme

fonksiyonlarına sahip bir site olacak ASP tabanlı çalışacak bir sistem.
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
Ancestor
Üye

Mesaj gönderen Ancestor »

Bence genel piyasa araştırması değilde, yerel bir araştırma yapmanız daha uygun olucaktır. Müşteri sizden fiyat alırken diğer web tasarımı yapan yerlerden de fiyat alabilir. Bu yüzden fiyatlar genelde yüksek olur ama yerelde düşebilir. Ben 150 - 200YTL'ye host + domain + tasarım yaptığımı biliyorum...
Kullanıcı avatarı
Murat DİCLE
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Murat DİCLE »

Merhabalar,

Bence sen böyle bir siteyi ne kadar bir süre içinde yapabileceğini düşün, ve aylık maaşını göz önünde bulundurarak bu siteyi yap.

15 gün uğraşıpta 200-250 YTL almak, seni sekteye uğratacaktır. 15 günlük bir uğraş için en az 750 YTL almanı tavsiye ederim ki ben olsam 1.000 YTL den aşağı istemem.

ha uğraşmıyayım şipşak yapayım kısa günün kârı olsun diyorsan, hazır bir iki template bak ve üstüne siteyi inşa et. Daha kısa sürecektir ve az uğraşacaksın. Dolayısıyle fiyat bakımından da rakip olabileceksin.

Saygılar..
Kullanıcı avatarı
omerdurmus
Üye

Mesaj gönderen omerdurmus »

bence 1000-1500 YTL arası bir fiyat söyle. Ama isteyeceğin fiyattan yüksek söyle biraz pazarlık payı olsun sana :lol:
...
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sherlockholmes »

görüşleriniz için teşekkür ederim...

iş veren geçici olarak işi durdurdu :(
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
try
Üye

Mesaj gönderen try »

kusuta bakmayın, belki konu kapanmış ama ben kalkıp da içerisinde herşeyin bulundurulduğu bir siteyle sadece 2 dandik tanıtım sayfası(statik) sitelere aynı ücretin (200 ytl gibi komik) istenmesine karşıyım. elbette kimseye çok ucuza yapıyorsun demek gibi bir lüksümüz yok ama arkadaşım 200 ytl ye ordan burdan kopyalanmış, indirilmiş hazır scriptlerin sadece logosunu değiştirip "al sana site" diye satmak bana pek doğru gelmiyor. piyasayı bozuyor.
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

Bu işi yapanlar ve teknolojik gelişmeler arttıkça (hazır temalar ve script ler vb.) rekabet artacak, hizmet kaliteli olmasa bile fiyatlar da doğal olarak düşecektir :?
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!