acil yardim
acil yardim
Arkadaslar mysql veritabaninda kayit girilirken iki defa elektrikler kesildi ve suanda insert yapilamiyor. foreing keys hatasi veriyor. mysql de yeniyim bu tabloyu onarma mi yapmamiz gerekiyor. mysql front la erisiyorum ve orada imtiyaz yap, optimize yap gibi seçeneklerde fayda etmedi. F1
En son loribnaczo tarafından 05 May 2006 09:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
başlığı düzgün yazsan daha iyi olurdu. Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.
Mysql'deki table tipin nedir? Eğer myisam ise şeklinde tamir edebilirsin. Myisam tablolarında foreignkey yoktur bu nedenle tablo türün myisam değil sanırım. Bu tabloları tamir etmek için hazır programlar vardır eminim.
Kolay gelsin.
Mysql'deki table tipin nedir? Eğer myisam ise
Kod: Tümünü seç
repair table_name
Kolay gelsin.
baslik icin pardon hizli yazmistim. myisam yapmistim.mkysoft yazdı:başlığı düzgün yazsan daha iyi olurdu. Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.
Mysql'deki table tipin nedir? Eğer myisam iseşeklinde tamir edebilirsin. Myisam tablolarında foreignkey yoktur bu nedenle tablo türün myisam değil sanırım. Bu tabloları tamir etmek için hazır programlar vardır eminim.Kod: Tümünü seç
repair table_name
Kolay gelsin.