acil yardim

Diğer veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Kilitli
loribnaczo

acil yardim

Mesaj gönderen loribnaczo »

Arkadaslar mysql veritabaninda kayit girilirken iki defa elektrikler kesildi ve suanda insert yapilamiyor. foreing keys hatasi veriyor. mysql de yeniyim bu tabloyu onarma mi yapmamiz gerekiyor. mysql front la erisiyorum ve orada imtiyaz yap, optimize yap gibi seçeneklerde fayda etmedi. F1
En son loribnaczo tarafından 05 May 2006 09:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
mkysoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mkysoft »

başlığı düzgün yazsan daha iyi olurdu. Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.

Mysql'deki table tipin nedir? Eğer myisam ise

Kod: Tümünü seç

repair table_name
şeklinde tamir edebilirsin. Myisam tablolarında foreignkey yoktur bu nedenle tablo türün myisam değil sanırım. Bu tabloları tamir etmek için hazır programlar vardır eminim.

Kolay gelsin.
loribnaczo

Mesaj gönderen loribnaczo »

mkysoft yazdı:başlığı düzgün yazsan daha iyi olurdu. Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.

Mysql'deki table tipin nedir? Eğer myisam ise

Kod: Tümünü seç

repair table_name
şeklinde tamir edebilirsin. Myisam tablolarında foreignkey yoktur bu nedenle tablo türün myisam değil sanırım. Bu tabloları tamir etmek için hazır programlar vardır eminim.

Kolay gelsin.
baslik icin pardon hizli yazmistim. myisam yapmistim.
Kilitli