Merhaba
Ben yaptığım bir proğramı innosetup la setupını yapamak istiyorom fakat. dataları nasıl ayarlayacağımı bilemiyorum.......
Veritabanı olarak dbase for windows kullandım....
Kolay gelsin
innosetup
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- Yusuf AYDIN
- Üye
Lisans Numarası
Merhaba,
Sitenin sorumlularını ve tasarımcılarını tebrik ediyorum.
Benim sorum, bu kurulum programlarını hazırlarken (ki innosetup kullanmayı düşünüyorum) TurboPower OnGuard bileşenini yada farklı bir lisans kodu sistemini kullanabilir miyiz ? Yani MS Office veya başka programlarda olduğu gibi kurulum esnasında şifre/lisansnumarası isteyip eğer geçerli değilse kurulumu engelleyebilir miyiz ? Sanırım Delphi 6 nın install shield ında bu özellik vardı ve dll dosyası istiyordu girilen şifreyi kontrol etmek için..Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Bu konuda yardımcı olacak dostlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Allaha emanet olun.
Sitenin sorumlularını ve tasarımcılarını tebrik ediyorum.
Benim sorum, bu kurulum programlarını hazırlarken (ki innosetup kullanmayı düşünüyorum) TurboPower OnGuard bileşenini yada farklı bir lisans kodu sistemini kullanabilir miyiz ? Yani MS Office veya başka programlarda olduğu gibi kurulum esnasında şifre/lisansnumarası isteyip eğer geçerli değilse kurulumu engelleyebilir miyiz ? Sanırım Delphi 6 nın install shield ında bu özellik vardı ve dll dosyası istiyordu girilen şifreyi kontrol etmek için..Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Bu konuda yardımcı olacak dostlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Allaha emanet olun.