innosetup

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
selman
Üye

innosetup

Mesaj gönderen selman »

Merhaba
Ben yaptığım bir proğramı innosetup la setupını yapamak istiyorom fakat. dataları nasıl ayarlayacağımı bilemiyorum.......
Veritabanı olarak dbase for windows kullandım....
Kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Yusuf AYDIN
Üye

Mesaj gönderen Yusuf AYDIN »

Sorunu tam anlayamadım.
Ama arama rutinine innosetup yazıp aratırsan senin mesajında dahil 12 tane mesaj var.
Ve bunların içinde de çok detaya inen (source a sahip) olanlar bile var.
Bunları incelersen belki sorunun cevabını bulursun.
Kullanıcı avatarı
fahrettin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen fahrettin »

innotsetup ile birlikte istool kullanmanızı oneririm. inno setup scriptlerini gorsel arabirimler araciligi ile olusturan guzel bir arac... yine forumda istool diye arattiginizda bilgi ve download linki bulabilirsiniz....
spinoza
Üye

Lisans Numarası

Mesaj gönderen spinoza »

Merhaba,

Sitenin sorumlularını ve tasarımcılarını tebrik ediyorum.

Benim sorum, bu kurulum programlarını hazırlarken (ki innosetup kullanmayı düşünüyorum) TurboPower OnGuard bileşenini yada farklı bir lisans kodu sistemini kullanabilir miyiz ? Yani MS Office veya başka programlarda olduğu gibi kurulum esnasında şifre/lisansnumarası isteyip eğer geçerli değilse kurulumu engelleyebilir miyiz ? Sanırım Delphi 6 nın install shield ında bu özellik vardı ve dll dosyası istiyordu girilen şifreyi kontrol etmek için..Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Bu konuda yardımcı olacak dostlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

evet innosetup ile kuruluma şifre (password) koyup, bu yanlışsa kurulumu engelleme olayını yapabiliyorsun. istool'u indirirsen, bu tip ayarları inno setup üzerinde kolayca yapabilirsin. Adresi sitede var.

Kolay gelsin.