slm arkadaşlar. ben sms componenti arıyorum. kısaca şöyle açıklayayım. yazdığım programa aboneden gelen mesajı alıp, o mesaja göre aboneye tekrar bir yanıt gönderen bir program yazmam gerekli.
örneğin;
turkcell'den bir kısamesaj hattı alacağım(3306 gibi.) ve abone bu numaraya tc kimlik nosunu gönderecek bende o aboneini sınav sonucunu tekrar ona göndereceğim. işte kısaca yazacağım program bu. fakat bunu yazmak için telefonlan iletişim kurmamı gerektirecek componenti bulamadım. bilenleriniz varsa rica ediyorum
telefon ile iletişim componeti
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
- kara_kule06
- Üye
- İletişim:
telefon ile iletişim componeti
İlim öğrenmek akıntıya karşı yüzmek gibidir. Ara verildiği zaman gerilenir...
Re: telefon ile iletişim componeti
oxygen sms componentkara_kule06 yazdı:slm arkadaşlar. ben sms componenti arıyorum. kısaca şöyle açıklayayım. yazdığım programa aboneden gelen mesajı alıp, o mesaja göre aboneye tekrar bir yanıt gönderen bir program yazmam gerekli.
örneğin;
turkcell'den bir kısamesaj hattı alacağım(3306 gibi.) ve abone bu numaraya tc kimlik nosunu gönderecek bende o aboneini sınav sonucunu tekrar ona göndereceğim. işte kısaca yazacağım program bu. fakat bunu yazmak için telefonlan iletişim kurmamı gerektirecek componenti bulamadım. bilenleriniz varsa rica ediyorum
- kara_kule06
- Üye
- İletişim:
viewtopic.php?t=17257
adresine bir bak. bu iş için cep telefonu kullanılmaz pek. çünkü pahallı bir yöntem.
adresine bir bak. bu iş için cep telefonu kullanılmaz pek. çünkü pahallı bir yöntem.
- kara_kule06
- Üye
- İletişim:
Peki ama...
ben yadığım bir programın içinde otomatik olarak sms alan ve aldığı verileri işleyip. ona göre müşteriye tekrar bir cevap göndermek isityorum. bunun içinde cep telefonunu porta bağlayıp, ceptelefonuna gelen mesajları programa aktarmam lazım. Yani iyi bir component
ben yadığım bir programın içinde otomatik olarak sms alan ve aldığı verileri işleyip. ona göre müşteriye tekrar bir cevap göndermek isityorum. bunun içinde cep telefonunu porta bağlayıp, ceptelefonuna gelen mesajları programa aktarmam lazım. Yani iyi bir component
İlim öğrenmek akıntıya karşı yüzmek gibidir. Ara verildiği zaman gerilenir...
anladığım kadarı il emantığın yanlış bu işi suan yapan insanlar emin ol böle bir yöntem kullanmıyorlardır...
madem türkselden hat alacaksın o zaman ne diye bunla uğraşıyorsun ki
türksel sana sadece gonderme hattımı verecek...
atıyorum aldığın hatta 3360 tc nosunu gönderenlere
sende sonucu gönder
ama bu arada snein kazancın nasıl olacak...
madem türkselden hat alacaksın o zaman ne diye bunla uğraşıyorsun ki
türksel sana sadece gonderme hattımı verecek...
atıyorum aldığın hatta 3360 tc nosunu gönderenlere
sende sonucu gönder
ama bu arada snein kazancın nasıl olacak...
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...
Merhaba,
Mobildev bu işi interaktif SMS hizmeti adı altında gayet başarılı olarak yapıyor, gerekli dökümantasyonu sağlıyor incelemenizi öneririm.
İyi çalışmalar.
Mobildev bu işi interaktif SMS hizmeti adı altında gayet başarılı olarak yapıyor, gerekli dökümantasyonu sağlıyor incelemenizi öneririm.
İyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
- kara_kule06
- Üye
- İletişim: