telefon ile iletişim componeti

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kullanıcı avatarı
kara_kule06
Üye
İletişim:

telefon ile iletişim componeti

Mesaj gönderen kara_kule06 »

slm arkadaşlar. ben sms componenti arıyorum. kısaca şöyle açıklayayım. yazdığım programa aboneden gelen mesajı alıp, o mesaja göre aboneye tekrar bir yanıt gönderen bir program yazmam gerekli.
örneğin;
turkcell'den bir kısamesaj hattı alacağım(3306 gibi.) ve abone bu numaraya tc kimlik nosunu gönderecek bende o aboneini sınav sonucunu tekrar ona göndereceğim. işte kısaca yazacağım program bu. fakat bunu yazmak için telefonlan iletişim kurmamı gerektirecek componenti bulamadım. bilenleriniz varsa rica ediyorum
İlim öğrenmek akıntıya karşı yüzmek gibidir. Ara verildiği zaman gerilenir...
ikut

Re: telefon ile iletişim componeti

Mesaj gönderen ikut »

kara_kule06 yazdı:slm arkadaşlar. ben sms componenti arıyorum. kısaca şöyle açıklayayım. yazdığım programa aboneden gelen mesajı alıp, o mesaja göre aboneye tekrar bir yanıt gönderen bir program yazmam gerekli.
örneğin;
turkcell'den bir kısamesaj hattı alacağım(3306 gibi.) ve abone bu numaraya tc kimlik nosunu gönderecek bende o aboneini sınav sonucunu tekrar ona göndereceğim. işte kısaca yazacağım program bu. fakat bunu yazmak için telefonlan iletişim kurmamı gerektirecek componenti bulamadım. bilenleriniz varsa rica ediyorum
oxygen sms component
Kullanıcı avatarı
kara_kule06
Üye
İletişim:

Teşekkürler kardeş. araştıracağım
mkysoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mkysoft »

viewtopic.php?t=17257
adresine bir bak. bu iş için cep telefonu kullanılmaz pek. çünkü pahallı bir yöntem.
Kullanıcı avatarı
kara_kule06
Üye
İletişim:

Peki ama...
ben yadığım bir programın içinde otomatik olarak sms alan ve aldığı verileri işleyip. ona göre müşteriye tekrar bir cevap göndermek isityorum. bunun içinde cep telefonunu porta bağlayıp, ceptelefonuna gelen mesajları programa aktarmam lazım. Yani iyi bir component
Kullanıcı avatarı
tuanna
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen tuanna »

anladığım kadarı il emantığın yanlış bu işi suan yapan insanlar emin ol böle bir yöntem kullanmıyorlardır...

madem türkselden hat alacaksın o zaman ne diye bunla uğraşıyorsun ki

türksel sana sadece gonderme hattımı verecek...

atıyorum aldığın hatta 3360 tc nosunu gönderenlere

sende sonucu gönder

ama bu arada snein kazancın nasıl olacak...
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen vkamadan »

Merhaba,
Mobildev bu işi interaktif SMS hizmeti adı altında gayet başarılı olarak yapıyor, gerekli dökümantasyonu sağlıyor incelemenizi öneririm.
İyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Kullanıcı avatarı
kara_kule06
Üye
İletişim:

galiba en mantıklısı internet üzerinden bu hizmeti veren şirketler ile iletişime geçmek. biraz pahalı olacak ama galiba başka çarem yok

Herkese teşekkürler.