Devexpressin cxDBVerticalGrid'i ni forma yerleştirip datasource ü ayarlıyorum. Alanlar görünüyor hatta veri girişi yapılmışsa oda geliyor. ancak grid bir türlü edit pozisyonuna geçmiyor.
Bütün OptionData özelliklerini dikkatlice tekrar tekrar kontrol etmeme rağmen yinede olmadı.
Sorun ne olabilir?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
cxDBVerticalGrid..
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- doctorfunks
- Üye
s.a !
bağlantınız hangi birim ile bilmiyorum ama cilentdataset ile ise veya diğerlerinde, gride uğramadan önce nerden çıkıyosa, oraya clientdataset.edit koymanız belki işe yarayabilir...gridi kaldırıp tekrar koymayıda deneyebilirsiniz, benimde arasıra başıma gelen bir olay bu.
"Ne irfandır ahlaka yükseklik veren, ne vicdandır. Fazilet hissi insanlarda Allah Korkusundandır."
bağlantınız hangi birim ile bilmiyorum ama cilentdataset ile ise veya diğerlerinde, gride uğramadan önce nerden çıkıyosa, oraya clientdataset.edit koymanız belki işe yarayabilir...gridi kaldırıp tekrar koymayıda deneyebilirsiniz, benimde arasıra başıma gelen bir olay bu.
"Ne irfandır ahlaka yükseklik veren, ne vicdandır. Fazilet hissi insanlarda Allah Korkusundandır."
Merhaba,
Eğer TQuery kullanıyorsanız RequestLive Özelliğinin True değeri aldığına emin olmalısınız.
İyi çalışmalar.
Eğer TQuery kullanıyorsanız RequestLive Özelliğinin True değeri aldığına emin olmalısınız.
İyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
-
- Üye