D7 De Qreport palete yokmu ?
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
D7 De Qreport palete yokmu ?
delphii 7 dee qreport yokmuu.. ?
Başlayan Herşey Birgün Bitmek Zorundadır.
Bu konunun gündeme gelmesiyle ilgili bir istatitik tutmalı. Kasım dan buyana en az iki kez gündeme geldi.
Bana enterasan gelen; epey bir süre Delphi kullanan kişiler Delphi7 de QReport un eksik olduğunu neden geç fark ediyorlar. Acaba o ana kadar ihtiyaç mı olmuyor? Eğer öyleyse acaba qreport yerine başka raporlama araçları kullanıpta sonra çark edip geri mi dönüyorlar qreport a?
Bilmiyorum.
Bana enterasan gelen; epey bir süre Delphi kullanan kişiler Delphi7 de QReport un eksik olduğunu neden geç fark ediyorlar. Acaba o ana kadar ihtiyaç mı olmuyor? Eğer öyleyse acaba qreport yerine başka raporlama araçları kullanıpta sonra çark edip geri mi dönüyorlar qreport a?
Bilmiyorum.
açıkçası bende hala qreport kullanıyorum (ama tedavi oluyom
)
Rave e hiç kanım kaynamadı. Delphi 7 ile gelen sürümü ucube gibi.
Aslında Delphi 1 de report smith vardı. O yıllarda çok güzel bi araçtı o Borland niye öle bir aracı Delphi paketinden çıkardı hayret.
Sen bize bakma @spoke25, değişik fantazilerimiz var işte

Rave e hiç kanım kaynamadı. Delphi 7 ile gelen sürümü ucube gibi.
Aslında Delphi 1 de report smith vardı. O yıllarda çok güzel bi araçtı o Borland niye öle bir aracı Delphi paketinden çıkardı hayret.
Sen bize bakma @spoke25, değişik fantazilerimiz var işte

-
- Üye
olay şuu ben Sizler gibii Yazılımm yaparakk hayatımıı kazanmıyorum.. Bu işi sevdiğim için ufkuumu açtığıı için yapıyorum.. Ve yeniliklerden haberimm omuyor Rave yi biliyorum fakatt bir turluu anlayamadım.. ve hosumada gitmedi vaktimii onunlaa harcayamam .. Qreport varmı diye sormuş bulundum.. Yinede Allah razı olsun Bu arada bilmeyen ve benim gibii soracaklar içinn soyluyorum
sistem32 klasoru altında qrpt70.bpl ii yuklesinlerr
sistem32 klasoru altında qrpt70.bpl ii yuklesinlerr
Başlayan Herşey Birgün Bitmek Zorundadır.