D7 De Qreport palete yokmu ?

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kullanıcı avatarı
spoke25
Üye

D7 De Qreport palete yokmu ?

Mesaj gönderen spoke25 »

delphii 7 dee qreport yokmuu.. ?
Başlayan Herşey Birgün Bitmek Zorundadır.
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen pro_imaj »

Yıllar önce konuşulmuş bir konu. :idea:

Ufak bir :ara işinizi fazlasıyla görecektir. :wink:
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]

Mesaj gönderen poshet303 »

Bu konunun gündeme gelmesiyle ilgili bir istatitik tutmalı. Kasım dan buyana en az iki kez gündeme geldi.

Bana enterasan gelen; epey bir süre Delphi kullanan kişiler Delphi7 de QReport un eksik olduğunu neden geç fark ediyorlar. Acaba o ana kadar ihtiyaç mı olmuyor? Eğer öyleyse acaba qreport yerine başka raporlama araçları kullanıpta sonra çark edip geri mi dönüyorlar qreport a?

Bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

Quick Report un yeni sürümlerini bilmemekle beraber Rave Repor, Free Report, Report Builder, Fast Report vb. raporlama araçlarını kullanan birisi Quick Repert a nasıl geri döner bilemem :wink:
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!
Kullanıcı avatarı
spoke25
Üye

Mesaj gönderen spoke25 »

sağ olunn be.. çok naziksiniz..
poshet303
Üye

Mesaj gönderen poshet303 »

açıkçası bende hala qreport kullanıyorum (ama tedavi oluyom :) )

Rave e hiç kanım kaynamadı. Delphi 7 ile gelen sürümü ucube gibi.

Aslında Delphi 1 de report smith vardı. O yıllarda çok güzel bi araçtı o Borland niye öle bir aracı Delphi paketinden çıkardı hayret.

Sen bize bakma @spoke25, değişik fantazilerimiz var işte :)
shadowmann
Üye

Mesaj gönderen shadowmann »

Bende fast report kullanan biri diğerlerini (Report Builder hariç) nasıl kullanabilir merak ederim hep :D
Kullanıcı avatarı
spoke25
Üye

Mesaj gönderen spoke25 »

olay şuu ben Sizler gibii Yazılımm yaparakk hayatımıı kazanmıyorum.. Bu işi sevdiğim için ufkuumu açtığıı için yapıyorum.. Ve yeniliklerden haberimm omuyor Rave yi biliyorum fakatt bir turluu anlayamadım.. ve hosumada gitmedi vaktimii onunlaa harcayamam .. Qreport varmı diye sormuş bulundum.. Yinede Allah razı olsun Bu arada bilmeyen ve benim gibii soracaklar içinn soyluyorum

sistem32 klasoru altında qrpt70.bpl ii yuklesinlerr