Sitenizden haberdardım ama forum kısmını yeni keşfettim. Kaliteli bir forum sizi kutlarım.
Ben tek çalışıyorum. Sipariş üzerine program yazıyorum. Hepinizin bildiği gibi biz programcıların vergi istisnası var. Bu yüzden firma da kurmadım.
Programın maliyetini tek kişiden çıramayacağım için ikinci üçüncü kişilere satılabilecek işleri alıyorum.
Bu mantıkla hiç muhasebe programı veya cari stok kontrolü yapan program yazmadım. (piyasada bu tarz çok program var).
Son yazdığım program Vergi Dairesi otomasyonu halada tam bitmedi. Maliye 5000 mükellefin altında olan vergi daireleri ve mal müdürlüklerine Vedop kurmuyor. Bu yüzden satışı kolay bir program.
Hocam Avatar ını en fazla 80x80 Pixel yapmalısın. Seninki biraz büyük kaçmış sanırım.("Oha Falan Oldum yani !!!") Küçültürsen hem bizim göz zevkimizi bozmamış hemde Forum yöneticilerimizi sinirlendirmemiş olursun...
İsmininde integer ve alfa karakterler bulunan kardeş. ALUCARD şu an başka bir evde bulunduğu için cevap verme imkanı yok ama ben onun yerine vekaleten cevaplayım. Seçtiği resim bizim bilgisayarlar da görünüyor ama kapatıp açınca bu hale geliyor büyüklükten falan değil anladığım kadarıyla...
Kolay gelsin...
Allah'ım!...
Yol boyunca bırakma elimi...
Düşerim sonra...
Yıllar önce bir yazılım evinde grup olarak çalışıyordum fakat uzun bi süre yazılıma ara verdim ve yine yazmaya başlıyorum. Üzerinde çalıştığım basit bir kantar kontrol yazılımı .
Sizlerin yardımlarınızı esirgemediginizi ve fikirlerinizi paylaştıgınızı gördügüm için çok mutluyum