Ne tarz programlama yapıyor sunuz?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Ne tarz programlama yapıyor sunuz?
Merhaba,
Delphi ile ne tarz bir programlama yapıyor sunuz? ekip olarak çalışıyorsanız, ne tarz çalıştığınızı kısaca belirtirseniz seviniriz.
İyi günler.
Delphi ile ne tarz bir programlama yapıyor sunuz? ekip olarak çalışıyorsanız, ne tarz çalıştığınızı kısaca belirtirseniz seviniriz.
İyi günler.
En son mussimsek tarafından 09 Şub 2004 10:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ben Hobi olarak uğraşıyorum. İnşallah bir gün Ekmeğimide bundan yiyeceğim.
Birgün...
Birgün...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Merhaba,
biz ekip olarak çalışıyoruz. Ekipte ben de dahil 3 arkadaş var. Temel olarak 4 tane ana programımız var. Bu programlardan birini ben geliştiriyorum. Diğer 3 programı da, diğer aradaşlar geliştiriyor.
Programların birbiriyle alakası var ama farklı yönlere hizmet ediyor. Mesela benim yaptığım program, olayın muhasebe kısmını içeriyor. Programla ilgili herşeyi ben ayarlıyorum. Diğer arkadaşlar da kendi programlarıyla ilgili işleri yapıyorlar.
Ortak birşeye müdahele gerektiği zaman, nasıl yapacağımızı konuşuyoruz, ilgili arkadaş müdeahele ediyor. Diğerleri de gerekliyse programlarını modifiye ediyor.
Kolay gelsin.
biz ekip olarak çalışıyoruz. Ekipte ben de dahil 3 arkadaş var. Temel olarak 4 tane ana programımız var. Bu programlardan birini ben geliştiriyorum. Diğer 3 programı da, diğer aradaşlar geliştiriyor.
Programların birbiriyle alakası var ama farklı yönlere hizmet ediyor. Mesela benim yaptığım program, olayın muhasebe kısmını içeriyor. Programla ilgili herşeyi ben ayarlıyorum. Diğer arkadaşlar da kendi programlarıyla ilgili işleri yapıyorlar.
Ortak birşeye müdahele gerektiği zaman, nasıl yapacağımızı konuşuyoruz, ilgili arkadaş müdeahele ediyor. Diğerleri de gerekliyse programlarını modifiye ediyor.
Kolay gelsin.
Ben Tek olarak takılıyorum sirkette
birseyde takılınca birinci agızdan bir muhatab bulamamak cok zorluyordu
taki bu forumu bulana kadar
insan boyle bir ortamda kendini ekip icinde calısıyormus gibi hissediyor...
isin diger boyutu ikinci bir sahısın olması problemlere farklı bakıs acılarından bakma olanagı veecektir diye dusunuyorum
mesela bir arabirim tasarımında unuttugumuz yada estetik acıdan hos olmayan seyler bırakma olasılıgım yuksek ama ikinci bir sahıs ile olaya baksak 2 uzeri 2 esittir 4 farklı bakıs olacak
oysa ben 1 uzeri 1 esittir 1 bakısım
yani olaya n kisi bakıyorsa farkedebilme yetenegi de n uzeri n seklinde artıyor benim fikrimce....

birseyde takılınca birinci agızdan bir muhatab bulamamak cok zorluyordu
taki bu forumu bulana kadar

insan boyle bir ortamda kendini ekip icinde calısıyormus gibi hissediyor...

isin diger boyutu ikinci bir sahısın olması problemlere farklı bakıs acılarından bakma olanagı veecektir diye dusunuyorum
mesela bir arabirim tasarımında unuttugumuz yada estetik acıdan hos olmayan seyler bırakma olasılıgım yuksek ama ikinci bir sahıs ile olaya baksak 2 uzeri 2 esittir 4 farklı bakıs olacak
oysa ben 1 uzeri 1 esittir 1 bakısım

yani olaya n kisi bakıyorsa farkedebilme yetenegi de n uzeri n seklinde artıyor benim fikrimce....
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
- Yusuf AYDIN
- Üye
Bir ekibin parçası olarak çalışıyorum.
Ekip çalışması güzel, hemde bir birini tamamlayan insanlarla çalışmak mükemmel sonuca ulaşmakta önemli.
Zaman zaman yardımlarını esirgemiyen www.DelphiTürkiye.Comda bulunan siz arkadaşlar var. Bundan daha büyük bir dayanışma ve ekip olur mu?
Yine böyle bir sitenin varlığından memnuniyetimi bildirir. Tüm emeği geçenlerden Allahın Razi olmasını dilerim.
SAYGILARIMLA
Ekip çalışması güzel, hemde bir birini tamamlayan insanlarla çalışmak mükemmel sonuca ulaşmakta önemli.
Zaman zaman yardımlarını esirgemiyen www.DelphiTürkiye.Comda bulunan siz arkadaşlar var. Bundan daha büyük bir dayanışma ve ekip olur mu?
Yine böyle bir sitenin varlığından memnuniyetimi bildirir. Tüm emeği geçenlerden Allahın Razi olmasını dilerim.
SAYGILARIMLA
ekip işi güzel iş
Biz ekip olarak çalışıyoruz. aslında 3 kişiyiz ama ben ne zaman takılsam can dosyum erkan (Bu sitede ALUCARD) yetişiyor imdadıma. Bir de delphi yardımlaşma ortamı delphi turkiye. Gerçekten cevapsız sorum az kaldı burda. Herkesten Allah RAzı Olsun. Kolay gelsin...
Ben grup olarakta çalışıyorum tek olarak bir şirkettede.
Grup olarak oyun programlama, web.
Tek olarakta ticari programlar ve web sitesi yazıyorum.
Valla ben her yola gelirim
Grup olarak oyun programlama, web.
Tek olarakta ticari programlar ve web sitesi yazıyorum.
Valla ben her yola gelirim

Oldeye Software
http://www.oldeye.com
http://www.oldeye.com
Yalnızlık Zor Olsa Gerek.
S.A
Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Selam Olsun Hepinize ....
Ben Grup çalışması yapıyorum..846 kişiyle birlikte yazıyorum programlarımı
Gruba hergun yeni bir arkadas ekleniyor..gunden gune buyuyoruz
Bu Grup çok işler yapıyor yaw 
Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Selam Olsun Hepinize ....
Ben Grup çalışması yapıyorum..846 kişiyle birlikte yazıyorum programlarımı

Tek
Ben tek tabanca çalışıyorum...
Fakat 3 yıldır özel bir bilgisayar firmasında teknik destek elemanı olarak çalışıyorum.
Müşteri portföyümüz çok geniş olduğu için , müşterilerin isteklerin doğrultusunda isteklerini karşılayacak programlar yazıyorum. tabiki basit programlar.
inşallah bir gün muhasebe programı yazmakta nasip olur...
Fakat 3 yıldır özel bir bilgisayar firmasında teknik destek elemanı olarak çalışıyorum.
Müşteri portföyümüz çok geniş olduğu için , müşterilerin isteklerin doğrultusunda isteklerini karşılayacak programlar yazıyorum. tabiki basit programlar.
inşallah bir gün muhasebe programı yazmakta nasip olur...
-
- Kıdemli Üye
- İletişim: