slm...
delphide acilen yapmam gereken program var. yardımcı olabilirmisiniz...
****@hotmail.com adresinde msn den görüşebilirsek sevinirim...
acil yardım...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
arkadaşlar msnden görüşmek istemiyorsunuz o zaman şöyle söyleyeyim...
benim elimde 2 sütun halinde bir tablom var 2. sütun 1. sütunun tipini belirtiyor. mesela 1-A,2-C,3-B,4-D,5-A,6-B,7-D gibi...
birde benim D diskimde bir klasörümün içinde karışık olarak 1. sütun elemanlarının isminde klasörlerim var...benim yapmak istediğim klasörün içerisinde karışık olarak bulunan diğer klasörlerin tipini ve boyutunu tutacak ve istediğim tarih aralığında verdiğim tipe göre(A,B,C,D) dosyaların boyutlarını tek tek ve toplam olarak verecek programı nasıl yapabilirim...
yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkürler...
benim elimde 2 sütun halinde bir tablom var 2. sütun 1. sütunun tipini belirtiyor. mesela 1-A,2-C,3-B,4-D,5-A,6-B,7-D gibi...
birde benim D diskimde bir klasörümün içinde karışık olarak 1. sütun elemanlarının isminde klasörlerim var...benim yapmak istediğim klasörün içerisinde karışık olarak bulunan diğer klasörlerin tipini ve boyutunu tutacak ve istediğim tarih aralığında verdiğim tipe göre(A,B,C,D) dosyaların boyutlarını tek tek ve toplam olarak verecek programı nasıl yapabilirim...
yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkürler...
bilgi herşeye değer...
İkince mesajınızda zaten sorunuzu sormuşsunuz ama ben ilk mesajınıza bakarak daha sonrası için bazı hatırlatmalarda bulunmak istiyorum.
Forum kurallarımızı okumalısınız.
viewtopic.php?t=6
Ve lütfen aramayı bol miktar kullanırsanız hem daha çabuk sonucunuza erişebilir hem yardımcı olacak kişilere yardım etmiş olur hem de forumda aynı şeylerin konuşulmasına izin vermemiş olursunuz.
Kolay gelsin..
Forum kurallarımızı okumalısınız.
viewtopic.php?t=6
Başlığınızda daha açıklayıcı şeyler yazarsanız hem cevap verilmesi açısından hem de daha sonra başka üyelerin bu topikten faydalanması açısından daha iyi olacaktır.Forum Kuralları yazdı:* Lütfen sorularınızı foruma sorunuz. Mail ve özel mesaj yoluyla gelen sorular yanıtlandırılmaz. Özel mesaj yoluyla soran üyelerin özel mesaj hizmeti haber verilmeksizin kesilecektir.
Ve lütfen aramayı bol miktar kullanırsanız hem daha çabuk sonucunuza erişebilir hem yardımcı olacak kişilere yardım etmiş olur hem de forumda aynı şeylerin konuşulmasına izin vermemiş olursunuz.

Kolay gelsin..
Selam,
Sorunuz çok açık değil !... Bunu örnekleyerek anlatır mısınız !...
Kolay Gelsin
Sorunuz çok açık değil !... Bunu örnekleyerek anlatır mısınız !...
Kolay Gelsin
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/