acil yardım...

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
bluefire
Üye

acil yardım...

Mesaj gönderen bluefire »

slm...
delphide acilen yapmam gereken program var. yardımcı olabilirmisiniz...
****@hotmail.com adresinde msn den görüşebilirsek sevinirim...
bilgi herşeye değer...
Kullanıcı avatarı
bluefire
Üye

arkadaşlar msnden görüşmek istemiyorsunuz o zaman şöyle söyleyeyim...
benim elimde 2 sütun halinde bir tablom var 2. sütun 1. sütunun tipini belirtiyor. mesela 1-A,2-C,3-B,4-D,5-A,6-B,7-D gibi...
birde benim D diskimde bir klasörümün içinde karışık olarak 1. sütun elemanlarının isminde klasörlerim var...benim yapmak istediğim klasörün içerisinde karışık olarak bulunan diğer klasörlerin tipini ve boyutunu tutacak ve istediğim tarih aralığında verdiğim tipe göre(A,B,C,D) dosyaların boyutlarını tek tek ve toplam olarak verecek programı nasıl yapabilirim...
yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkürler...
bilgi herşeye değer...
Kullanıcı avatarı
naile
Admin

Mesaj gönderen naile »

İkince mesajınızda zaten sorunuzu sormuşsunuz ama ben ilk mesajınıza bakarak daha sonrası için bazı hatırlatmalarda bulunmak istiyorum.

Forum kurallarımızı okumalısınız.
viewtopic.php?t=6
Forum Kuralları yazdı:* Lütfen sorularınızı foruma sorunuz. Mail ve özel mesaj yoluyla gelen sorular yanıtlandırılmaz. Özel mesaj yoluyla soran üyelerin özel mesaj hizmeti haber verilmeksizin kesilecektir.
Başlığınızda daha açıklayıcı şeyler yazarsanız hem cevap verilmesi açısından hem de daha sonra başka üyelerin bu topikten faydalanması açısından daha iyi olacaktır.

Ve lütfen aramayı bol miktar kullanırsanız hem daha çabuk sonucunuza erişebilir hem yardımcı olacak kişilere yardım etmiş olur hem de forumda aynı şeylerin konuşulmasına izin vermemiş olursunuz. ;)

Kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
bluefire
Üye

topicte aramayı ihmal etmediğimi söylemek isterim ama aradığım şey hakkında tam açıklık getirmek için msnden görüşmenin daha mantıklı olacağını düşünmüştüm...forum kurallarını aştığım içinde özürdilerim...ama soruma halen cevap gelmiş değil... :(
bilgi herşeye değer...
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

Selam,

Sorunuz çok açık değil !... Bunu örnekleyerek anlatır mısınız !...

Kolay Gelsin
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/