subitem>imageindex neden çalışmıyor?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
subitem>imageindex neden çalışmıyor?
Merhaba
Formum üzerinde, "Viewstyle" özelliği, "vsReport" olarak tanımlanmış, 2 columns'u bulunan bir ListView bileşeni var. Hiç bir subitem'in, image index özelliğini kullanamıyorum. Ama item'lerin bu özelliğini ayarladığımda belirtilen image ilgili item'de görülebiliyor.
İyi Çalışmalar.
Formum üzerinde, "Viewstyle" özelliği, "vsReport" olarak tanımlanmış, 2 columns'u bulunan bir ListView bileşeni var. Hiç bir subitem'in, image index özelliğini kullanamıyorum. Ama item'lerin bu özelliğini ayarladığımda belirtilen image ilgili item'de görülebiliyor.
İyi Çalışmalar.
Muharrem bey bir önceki mesajıma dikkat ederseniz item'in imageindex değerini değiştirdiğimde resimin göründüğünü yazdım. Yani SmallImages özelliğinde bir ImageList tanımlı. Sizinde belirttiğiniz gibi Item, SubItem farketmemesi gerekir. Ama öyle olmuyor.
Item'de resim alabiliyorum, SubItem de resim alamıyorum.
İlginiz için teşekkürler iyi çalışmalar.
Item'de resim alabiliyorum, SubItem de resim alamıyorum.
İlginiz için teşekkürler iyi çalışmalar.
@name selamlar.
- Size bu önceki cevap mesajı yazmadan önce dedim ve subitemlerde de resimleri normal şekilde gördüm. Ona istinaden cevap yazdım.
- Size önerim yeni bir proje oluşturup denemeniz. Ben size bir örnek hazırlar yollarım. O zaman demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
- Çalışmalarınızda başarılar.
- Size bu önceki cevap mesajı yazmadan önce dedim ve subitemlerde de resimleri normal şekilde gördüm. Ona istinaden cevap yazdım.
- Size önerim yeni bir proje oluşturup denemeniz. Ben size bir örnek hazırlar yollarım. O zaman demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
- Çalışmalarınızda başarılar.