merhaba arkadaşlar ben delphi de java appleti çalıştırmak istiyorum acaba bu mümkün mü ve acaba CppWebBrowsere bu amaçla kullanabilirmiyim
bana yardımcı olursanız sevinirim okuduğunuz için teşekkürler
delphinin içinde java appleti çalışır mı?
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
explorer yapmak?
arkadaşlar acaba bir web sayfasını explorer de olduğu gibi nasıl gösterebiliriz bu da işime yarayabilir
Merhaba ,
herhangi bir internet sayfasını projenizde göstermek için Component Panelde "Internet" tabında yer alan TWebBrowser nesnesinden yaralanabilirsiniz.
iyi çalışmalar.
herhangi bir internet sayfasını projenizde göstermek için Component Panelde "Internet" tabında yer alan TWebBrowser nesnesinden yaralanabilirsiniz.
iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
TWebBrowser
abi TWebBrowser biraz daha açarmısınız yani örnek bir kod bana gösterebilirmisiniz pek bilgim yok da bu konuda
Re: TWebBrowser
Component palette'te Internet yazan bi tab var.. oraya girince orda WebBrowser diye bisey var (TWebBrowser) dedigi de bu zaten.. aliyosun onu formun üstüne ekliyosunmurcanlat yazdı:abi TWebBrowser biraz daha açarmısınız yani örnek bir kod bana gösterebilirmisiniz pek bilgim yok da bu konuda
sonra koda da mesela.. WebBrowser1.Navigate(Edit1.text); diyince de edit1.text te yazilan adrese giriyor.. veya iste ne bilyim webbrowser1.navigate('http://www.delphiturkiye.com'); gibi $eyler..
kolay gelin
MT
teşekürler
çok teşekkür ederim appleti çalıştıra bildim saolun