delphinin içinde java appleti çalışır mı?

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
murcanlat
Üye

delphinin içinde java appleti çalışır mı?

Mesaj gönderen murcanlat »

merhaba arkadaşlar ben delphi de java appleti çalıştırmak istiyorum acaba bu mümkün mü ve acaba CppWebBrowsere bu amaçla kullanabilirmiyim
bana yardımcı olursanız sevinirim okuduğunuz için teşekkürler
murcanlat
Üye

explorer yapmak?

arkadaşlar acaba bir web sayfasını explorer de olduğu gibi nasıl gösterebiliriz bu da işime yarayabilir
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen vkamadan »

Merhaba ,
herhangi bir internet sayfasını projenizde göstermek için Component Panelde "Internet" tabında yer alan TWebBrowser nesnesinden yaralanabilirsiniz.
iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
murcanlat
Üye

TWebBrowser

abi TWebBrowser biraz daha açarmısınız yani örnek bir kod bana gösterebilirmisiniz pek bilgim yok da bu konuda
monet
Üye

Re: TWebBrowser

Mesaj gönderen monet »

murcanlat yazdı:abi TWebBrowser biraz daha açarmısınız yani örnek bir kod bana gösterebilirmisiniz pek bilgim yok da bu konuda
Component palette'te Internet yazan bi tab var.. oraya girince orda WebBrowser diye bisey var (TWebBrowser) dedigi de bu zaten.. aliyosun onu formun üstüne ekliyosun

sonra koda da mesela.. WebBrowser1.Navigate(Edit1.text); diyince de edit1.text te yazilan adrese giriyor.. veya iste ne bilyim webbrowser1.navigate('http://www.delphiturkiye.com'); gibi $eyler..

kolay gelin
MT
murcanlat
Üye

teşekürler

çok teşekkür ederim appleti çalıştıra bildim saolun