Fakat forum platformu tamamen amator bir girişimdir. İnsanların boş vakitleri ile işlerinden ozel zamanlarından ayırdıkları vakitlerle bu noktalara geldi.... Yani kimse vermek zorunda olmadığı emekleri vererek bu foruma birşeyler kattı. Bu tür katkılar ise malesef nazik katkılardır incinmeye kırılmaya kusmeye yatkın katkılardır. Bu herkesin doğasında var. Forumda yönetimle veya bir üye ile tartışıp forumu bırakıp giden üyeler de oldu. Ben bunu bizzat bildiğim için bu tür çıkışların büyüyüp kırıcı ve kusturucu boyutlara gelmesini istemedigim icin mudahale gereği duyuyorum.
Yani misal tam uymuyor bence.... Soylesi daha dogru... univeriteye hazırlanan ogrencilere her aksam hayrına ders veriyorsunuz... Ogrencilerden her aksam biri size hakeret edip kırıcı oluyor... Daha kac aksam devam edebilirsiniz ki? Ha tabi idealde 1 kisi bile bundan istifade ediyorsa devam etmek ve bu hayrın karsılıgın Allah tan beklemek dogru olan ama realist olursak çok az kişi son ana kadar devam sabrını gösterebilir....
Benim derdim de forumda kaç kişinin o kadar sabırlı olduğunun ortaya çıkmaması