programa dosya gömme

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
fahrettin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen fahrettin »

Tabi profesyonel hayatta dediğiniz doğru.... Başımıza geliyor... muhalif durumlara karşın işimizin gereğini yapmakla mükellef ise bunu yapıyoruz herkes de yapıyor.... Bakım anlasması ile destek verdigimiz musterideki bir calisanin ileri geri sozleri bizim isimizi yapmaya engel olmamalı dediginiz gibi...
Fakat forum platformu tamamen amator bir girişimdir. İnsanların boş vakitleri ile işlerinden ozel zamanlarından ayırdıkları vakitlerle bu noktalara geldi.... Yani kimse vermek zorunda olmadığı emekleri vererek bu foruma birşeyler kattı. Bu tür katkılar ise malesef nazik katkılardır incinmeye kırılmaya kusmeye yatkın katkılardır. Bu herkesin doğasında var. Forumda yönetimle veya bir üye ile tartışıp forumu bırakıp giden üyeler de oldu. Ben bunu bizzat bildiğim için bu tür çıkışların büyüyüp kırıcı ve kusturucu boyutlara gelmesini istemedigim icin mudahale gereği duyuyorum.

Yani misal tam uymuyor bence.... Soylesi daha dogru... univeriteye hazırlanan ogrencilere her aksam hayrına ders veriyorsunuz... Ogrencilerden her aksam biri size hakeret edip kırıcı oluyor... Daha kac aksam devam edebilirsiniz ki? Ha tabi idealde 1 kisi bile bundan istifade ediyorsa devam etmek ve bu hayrın karsılıgın Allah tan beklemek dogru olan ama realist olursak çok az kişi son ana kadar devam sabrını gösterebilir....
Benim derdim de forumda kaç kişinin o kadar sabırlı olduğunun ortaya çıkmaması ;)
* http://www.fahrettin.org Manzara Fotoğraflarım... :)
* http://delphiturkiye.gunduz.info Seminerler... ;)
* http://www.hakmar.com.tr Kalite bir haktır... 8)
Kullanıcı avatarı
selman
Üye

Mesaj gönderen selman »

selam
gerçekten fahrettin abi dediklerinizin her bir sözünüze katılmamk elde değil.İşin gerçek tarafı şudurki tahminimce bir çok üye felan çoğu bilgiyi bu sityeden öğrendiklerini tahmin ediyorum.Bu site bize hep rehber olacak hemde yaptığımız proğramlarda yok göstercek ve hiç maddi bir beklenti olmadan saygıdeğer abilermiinzin yardımlarıyla çoğu üye bu sitede cevabını bulacak ne kadar güzel bir şey değilmi.Birisi çıksın desinki ben bu siteden hiç bir şey öğrenmedim.diyemez zira herkes birşeyler öğrenmişitr.Bu siteye hazırlayanlardan ve emekeleri geçenelerden hepsinden Allah razı olsun.
mahmut
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mahmut »

Hocam Dosya Gommek İle ilgili bir cok Konuyu arastırdım kafam darma dagın oldu. Bir Wmv Dosyasını exe içerisine gömmeyi ve onu extracfilestan açmayı başardım. Ama Benim İstedigim Bu Wmv DOsyalarının Extrac Etmeden Yani Program İçerisinden kullanmak Yani Load Etmek istiyorum. Bunu Nasıl Yaparız.
Hayat Hayatı Anlamaya Yetmeyecek Kadar Kısadır. Önemli Olan Hayatı Anlamaya Çalışmak Değil Hayattayken Hayatta Olan İnsanlara Bir Eser Bırakabilmek veya Onlara Yardımcı Olabilmektir.
trolojik
Üye

Mesaj gönderen trolojik »

ResHandle := hInstance;

bu kısımda hata vferiyor cannot open avi diyor yazımda herhangi bir hata yok