Firebird i ADO Bileşenleriyle...
Firebird i ADO Bileşenleriyle...
Selamlar. Firebird e ADO Bileşenleriyle Bağlanabilirmiyim. eğer öyleyse (Denedim?????) Build den hangi sağlayıcıyla bağlanmam lazım IBX Bileşenlerinin Kolaylığı varmı ? Ağ da DeadLock Hatasını yaşarmıyım.Bilgi verirseniz çok memnun olurum.
Önce İlgilendiğiniz için Çok Teşekkür ediyorum.Fakat Sitenizde Genelde Cevaplar hep "daha önce Çok konuşuldu,Arama yapıp okuyabilirsiniz" gibi.
Arama yaptım FİREBİRD-ADO ile ilgili sitenizde pek doyurucu açıklamalar yok.veya ben rastlayamadım,ama Ben genelde Arama için Google'yi kullanıyorum.Oradada Firebird-ADO hakkında pek bilgilere rastlayamadım(Sadece Firebird IBX,ADO'nunda SQL Server-Access ile ilgili Dökümanlar var) Siteniz bu konuda Çok iyi olduğu için buraya soruyorum Bana Firebird ADO şudur-budur diye beş kelimelik bir şey söyliyemiyorsanız Bu Sitenin amacı ne? Sürekli aramakmı? Tabi Arayacağız ama(Tabi varsa!) Buraya,ne kadar çok cevap yazılırsa Proğramcı arkadaşlar içinde okadar faydalı olur! kanısındayım.(Çünkü Siteniz Bir arama kanalı değil!).Sözüm Ona Diğer sitelerde Soru Sorduğunuz da Genelde hep Link Adresi veriyorlar,Ben Sitenizi bu konuda iyi olduğu için Buraya soruyorum.Tekrar teşekkürler.iyi çalışmalar.
Sonuç; Cevap alamadım,En iyisi ben arayayım...İnşallah bulurum.
işin gücün yoksa ara ...................
Arama yaptım FİREBİRD-ADO ile ilgili sitenizde pek doyurucu açıklamalar yok.veya ben rastlayamadım,ama Ben genelde Arama için Google'yi kullanıyorum.Oradada Firebird-ADO hakkında pek bilgilere rastlayamadım(Sadece Firebird IBX,ADO'nunda SQL Server-Access ile ilgili Dökümanlar var) Siteniz bu konuda Çok iyi olduğu için buraya soruyorum Bana Firebird ADO şudur-budur diye beş kelimelik bir şey söyliyemiyorsanız Bu Sitenin amacı ne? Sürekli aramakmı? Tabi Arayacağız ama(Tabi varsa!) Buraya,ne kadar çok cevap yazılırsa Proğramcı arkadaşlar içinde okadar faydalı olur! kanısındayım.(Çünkü Siteniz Bir arama kanalı değil!).Sözüm Ona Diğer sitelerde Soru Sorduğunuz da Genelde hep Link Adresi veriyorlar,Ben Sitenizi bu konuda iyi olduğu için Buraya soruyorum.Tekrar teşekkürler.iyi çalışmalar.
Sonuç; Cevap alamadım,En iyisi ben arayayım...İnşallah bulurum.
işin gücün yoksa ara ...................
viewtopic.php?t=9542&highlight=firebird+ado
viewtopic.php?t=7771&highlight=firebird+ado
aynı nakaratlardan tek bıkmadığım nakarat konuşulmuştu
viewtopic.php?t=7771&highlight=firebird+ado
aynı nakaratlardan tek bıkmadığım nakarat konuşulmuştu