iş açısından diyorsan, yorum yok. çünki çok işim var

hadi kolay gelsin.
Hahaha, Delphi ile program yazıyorsan kendine Coder gibi süper takılar takma. Delphiciden asla Coder olmaz, tavsiyem Coder sözü ağır gelir taşıyamazsın kullanma heryerde.DataforceR yazdı:Delphi Eternity'dir Delphi Ölümsüzlüktür... Delphi bitmez coderler sürünmez... Daha delphi yeni başlıyor....
bana göre dil, bir projenin gelişirilmesinde en fazla % 25 (yüzde yirmibeş) oranında etki eder. Bu oran, kullandığınız dilin yaptığınız iş ile ilgili olarak size sunduğu teknik imkanlara göre +/- % 5 diyebiliriz.snofru yazdı:Hahaha, Delphi ile program yazıyorsan kendine Coder gibi süper takılar takma. Delphiciden asla Coder olmaz, tavsiyem Coder sözü ağır gelir taşıyamazsın kullanma heryerde.
Dil Amaç değil, basit bir Araçtır...
snofru sanırım seni yanlış anlamışım ama demek istemek yerine ki yanılmıyorsam bunu 5-6 kez denedin. Bu alıntıdaki gibi deseydin en başta daha anlaşılır olurdun ve aman ne yaparsanız yapın noktasına gelmezdinsnofru yazdı:Sevgili ugur_alkan; bende onu anlatmaya çalışıyorum Mantık!, zaten ustamın bir sözü hiç aklımdan çıkmaz;Dil Amaç değil, basit bir Araçtır...
Yani olay kontrollen çıkıyor ve konu istemediğim yere gidiyor onu belirtmek isterim. Ben arkadaşa programcılığa başlayacaksan Delphi ile başlama, pascal, C, QBbasic vs. onlarla temelini sağlam at, sonra her dili öğrenirsin demek istiyorum.
Ben sustum, aman ne yaparsanız yapın![]()