şöyle bir çözüm deneyeceğim , kullanıcının çözünürlük bilgisini alacağım sayfayı yüklemden önce -800*600 ya da 1024*768 çıkacaktır büyük ihtimalle-sonra yeni pencereyi görüntülerken bu değerlerde açacağım ...
iyi günler ...
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
ancak soruna bir çözüm bulmuş değilim çünkü amacım , browserei sanki ekranı kapla düğmesine tıklanmış gibi tam ekran yapmak , bir site adresi yazıp ekranı kapla dedğimizde ne oluyor :
-browser tüm ekranı kaplayacak şekilde boyutlandırılıyor
-borserin boyutlandırma kenarları kayboluyor
-borwserin ekranı kapla düğmesi önceki boyuta dön şekline geliyor
işte bu işlemleri kodla yapmak istiyordum ama sanırım imkansız , bayağıdır arıyorum. sağolsun ilgi gösteren arkadaşlar var ama sanırım imkansız bir durumla karşı karşıyayız ...
her şey mümkün diye düşünürdüm , şimdiye dek ....
iyi günler ...
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
princeoftides yazdı:<a href='http://delphiturkiye.com' target="_blank">Pencereyi Aç</a> yazman yeterli
bu komutla açılan pencerenin tam ekran olma garantisi yok , bir önceki sefer hangi boyutta açılmışsa sadece o boyutta yeni bir pencere açmak için kullandığımız bir komut ...
iyi çalışmalar ...