localhostta dosyaları göremiyorum
- pentiumkivanc
- Üye
- İletişim:
localhostta dosyaları göremiyorum
Arkadaşlar merhaba;
ASP de FSO kullanarak localhostumdaki dosyaları görmek istiyorum ancak yazdığım scripti çalıştırınca sunucu öylece kalakalıyor.
Aynı scripti webserver a upload ettiğimde normal çalışıyor.
İlk başta aklıma izinlerle ilgili olabileceği geldi ancak bu izinlerin tam olarak nereden değiştirileceğini bilmiyorum. Acaba bu sorun daha önce hiç başınıza geldi mi?
Sunucum iis 5; işletim sist. win2000
ASP de FSO kullanarak localhostumdaki dosyaları görmek istiyorum ancak yazdığım scripti çalıştırınca sunucu öylece kalakalıyor.
Aynı scripti webserver a upload ettiğimde normal çalışıyor.
İlk başta aklıma izinlerle ilgili olabileceği geldi ancak bu izinlerin tam olarak nereden değiştirileceğini bilmiyorum. Acaba bu sorun daha önce hiç başınıza geldi mi?
Sunucum iis 5; işletim sist. win2000
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
dha önce hiç karşılaşmadım ama dosyaların listesini görmek için ilgili klasöre göz at izni vermelisin sanırım , bunu için klasöre sağ tıkla ,özellikler /web paylaşımı /bu klasörü paylaştır/klasör izinlerindeki resimde görünen dizine göz atma seçeneğine bir check atarak dene istersen

y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
- pentiumkivanc
- Üye
- İletişim:
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
- pentiumkivanc
- Üye
- İletişim:
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
bir de script ile yazdığım dosyaları görme istiyorum demişsin , ben sorunu şu şekilde anladım browser'e http://localhost/klasör-ismi yazınca dosyalar görünsün istiyorsun sandım? doğru anlamış mıyım?
bir script ile yapmaya çalışıyorsan , scripti yazabilir misin?
bir script ile yapmaya çalışıyorsan , scripti yazabilir misin?
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
- pentiumkivanc
- Üye
- İletişim:
hayır. benim derdim FSO da. mesela aşağıdaki gibi bir sayfa var ismi a.asp
bu a.asp yi taryıcımda çalıştırınca öylece kalıyor. sürekli bekliyor. iis kitleniyor. Bende servisi durdurmaya çalışıyorum. onu da yapamıyor. resetliyorum mecburen.
Kod: Tümünü seç
<%
Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
response.write "işlem tamam"
set fso=nothing
%>
- pentiumkivanc
- Üye
- İletişim:
- pentiumkivanc
- Üye
- İletişim: