veri aktarma
veri aktarma
arkadaş bir kereye mahsus mdb de yapılan tablolardaki verileri gdb yapılan aynı isimli tablolara nasıl aktara bilirim kolay yolu varmı teşekkürler
yardım almak için yardım etmek gerekir
-
- Üye
- İletişim:
Interbase DataPump
Merhaba,
CleverComponents'in ücretsiz dağıttığı bir yazılım olan Interbase DataPump'ı denemeni öneriyorum.
Talat Doğan
CleverComponents'in ücretsiz dağıttığı bir yazılım olan Interbase DataPump'ı denemeni öneriyorum.
Talat Doğan
-
- Üye
- İletişim:
Interbase DataPump
Tabii ki kod yazabilirsin. Ama Interbase DataPump Acces'ten veri taşımıyor dememelisin.
Talat Doğan
INTERBASE DATAPUMP v 3.4 (4 November 2002) Release
Interbase DataPump allows you to pump data and migrate from any ADO/BDE/ODBC sources (such as dBase, Paradox, Access, MSSQL, Sybase, Oracle, DB2 etc) and native Interbase/Firebird databases into Interbase/Firebird databases easy, fast and painless with total control over the whole process.
You can generate SQL script to create Interbase/Firebird database based on your ADO/BDE/ODBC source. This tool will help you to migrate from Interbase 5.xx and older Interbase databases to the new Interbase 6.x/Firebird format. Easily can be used for generic update/replication.
A "must have" utility for all Interbase/Firebird developers and administrators!
Talat Doğan
INTERBASE DATAPUMP v 3.4 (4 November 2002) Release
Interbase DataPump allows you to pump data and migrate from any ADO/BDE/ODBC sources (such as dBase, Paradox, Access, MSSQL, Sybase, Oracle, DB2 etc) and native Interbase/Firebird databases into Interbase/Firebird databases easy, fast and painless with total control over the whole process.
You can generate SQL script to create Interbase/Firebird database based on your ADO/BDE/ODBC source. This tool will help you to migrate from Interbase 5.xx and older Interbase databases to the new Interbase 6.x/Firebird format. Easily can be used for generic update/replication.
A "must have" utility for all Interbase/Firebird developers and administrators!
İş büyüttüğün kadar zor değil
BDEADMIN ile her iki veri tabanı için de birer alias oluşturacaksın. Access için sanırım MSACCESS seçmen gerekiyor. ODBC üzerinden bağlanman gerekiyorsa odbc ayarlarını yapman gerekiyor. Sonra InterBase için de bir alias oluştur. Alias ları oluşturduktan sonra şifrelerini girip (interbase için; SYSDBA / masterkey, access için; admin / boş veya sa / boş, yada kendi verdiğin kullanıcı adı ve şifre her ne ise) connect olup olamadıklarını kontrol et. Daha Sonra bahsı geçtiği gibi DataPump ile aktar..
Kolay gelsin.

Kolay gelsin.
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!