Tamam simulatör oldu şimdi de markete yükleyelim dedik ama sorun üstüne sorun. En son bütün sorunları aştık tamam oldu bu iş dedik ve sorunsuz bir şekilde uygulamayı iTunes Store yükledik ancak bu seferde iTunes Store uygulamayı kabul etmedi ve aşağıdaki emaili gönderdi.
Kod: Tümünü seç
Invalid Signature - Make sure you have signed your application with a distribution certificate, not an ad hoc certificate or a development certificate. Verify that the code signing settings in Xcode are correct at the target level (which override any values at the project level). If you are certain your code signing settings are correct, choose "Clean All" in Xcode, delete the "build" directory in the Finder, and rebuild your release target.
Türkçesi yüklediğiniz imza dağıtım imzası değil diyor ancak benim oluşturduğum imza dağıtım imzası buna eminim.
XCode yi, Xcode üzerinde oluşturulan sertifikaları ve profilleri bunun yanında developer.apple.com üzerinden oluşturduğum dağıtıcı profilini, dağıtıcı sertifikasını ve uygulama kimliğini kaç kez sildim yeninden yükledim hatırlamıyorum. Hatanın delphi tarafından mı yoksa xcode tarafından mı kaynaklandığını dahi çözebilmiş değilim.
Daha önce bu konuda tecrübe sağlamış üstatlardan bu konuda yardım bekliyorum.
Delphi Sürümü: XE7
Mac sürümü: 10.9.5
Xcode Sürümü: Xcode 5.1.1 ve 6.1.1