Merhaba Arkadaşlar, Hayırlı Cumalar.
Android bir uygulama geliştirdim. Sunucucuda bir exe var istemci tarafında android.
Database web te sunucudaya da ip ile ulaşıyorum.
Programda;
1 Ekran var,
5 listbox (2 listbox içinde 10 ar tane alan)
50 edit, var.
Bu şekildeki uygulamam 40 sn de ekran geliyor,
Kabul edilebilir seviyeye çekmem için ne yapmalıyım acaba?
Teşekkürler.
XE6 Programın 40 Sn de açılması
XE6 Programın 40 Sn de açılması
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
- İletişim:
Re: XE6 Programın 40 Sn de açılması
En basit ilk akla gelen çözüm yolunu söyliyim kendi projemde kullanmıştım 2-3 saniye içerisinde açılıyor.
Proje çalıştığında devreye girecek tek 1 form olsun ve o formda isterseniz projenin logusu, tanıtımı vs. vs. istediğinizi yerleştirebilirsiniz.
Aynı formun onShow olayında asıl formunuzu create ve show ederseniz bir çözüm üretmiş olabilirsiniz.
Proje çalıştığında devreye girecek tek 1 form olsun ve o formda isterseniz projenin logusu, tanıtımı vs. vs. istediğinizi yerleştirebilirsiniz.
Aynı formun onShow olayında asıl formunuzu create ve show ederseniz bir çözüm üretmiş olabilirsiniz.
Yeni bloğum: http://brsatalay.blogspot.com.tr/
Deneyeceğim sağol barış hocam.barisatalay yazdı:En basit ilk akla gelen çözüm yolunu söyliyim kendi projemde kullanmıştım 2-3 saniye içerisinde açılıyor.
Bu arada sitene ne oldu giriş yapılamıyor?
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
- İletişim:
Siteye hergün düzenli olarak Ddos saldırısı geliyor ve bu işlerde acemi olduğum için daha bir çözüm bulamadım
Ayrıca adam nasıl yapıyorsa günlük 500mb civarı trafiğimi sömürüyordu
Böyle devam ederse sitemin ismini değiştirip tekrar açacam gibi yılmak yok

Böyle devam ederse sitemin ismini değiştirip tekrar açacam gibi yılmak yok

Yeni bloğum: http://brsatalay.blogspot.com.tr/
Sorununuz büyük ihtimal Listboxlardan kaynaklı, onun yerine Listview kullanıp sonucu buraya yazar mısınız ?
Hashirama yazdı:Sorununuz büyük ihtimal Listboxlardan kaynaklı, onun yerine Listview kullanıp sonucu buraya yazar mısınız ?
Hocam şimdi lisboxlarda çok fazla işlem ayar yaptım pozisyonlarından tutuda grup headerlera kadar.
Yani şu durumda başka başka yöntemler deniyorum.
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Başka fikri olan var mı acaba?
Hocam şimdi lisboxlarda çok fazla işlem ayar yaptım pozisyonlarından tutuda grup headerlera kadar.
Yani şu durumda başka başka yöntemler deniyorum.
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Başka fikri olan var mı acaba?
Formun açılışında Listbox ları gizleyip daha sonra açarsan sürede küçükte olsa bir iyileşme olabilir.
Merhabalar, Evet arkadaşların söledikleri gibi programınızın geç açılmasına neden olan şey ListBox componentleri.
Hızlı olmasını istiyorsanız tasarımınızı yeniden yapmak zorundasınız.
Hızlı olmasını istiyorsanız tasarımınızı yeniden yapmak zorundasınız.