Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Konumuza gelirsek böyle bir hata almaktayım.Kurulumdan sonra sorun yok ancak bilgisayarı açıp kapadığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum.Hiçbir proje derleyemiyorum hatta derlenmiş olanları dahi açamıyorum.Aynısını XE2 ve XE sürümünde de yaşadım.Bilgisayarı her açtığımda XE2'yi onarmam gerekiyor.Bu konuyu baya araştırdım kütüphanelerle ilgili diyorlar ama lib kısmında sorun yok.En azından kurulumdan sonraki hali ile şu durumdaki hali ile aynı.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
ÖNEMLİ NOT:Aynı program başka bilgisayarda bu hatayı vermiyor.İşletim sistemim XP.
programı yönetici olarak kurup, yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Sanırım system32 içine attığı dosyaları siliyor windows, pathleri kaydedemiyor yada.
Arkadaşlar baya geç bir cevap olacak.Konuyu güncellemek istemezdim ama olurda aynı hatayı alacak olan olursa ona yardımım olsun.
Sebep bundan 1 sene önce Deslite Edition isminde bir XP sürümü kurmuştum.Herhangi bir sorunum yoktu.Ancak son zamanlarda yavaşlık söz konusu olunca hem de ben sıkılınca farklı bir XP sürümü kurayım dedim.Conax Edition ı kurdum sorun düzeldi.