Başlıkta yazdığım gibi hata alıyorum. Site de bu hatayı bulamadığım için internette aradım fakat bir çözüm bulamadım.
Borlandın sitesinde bu konu hakkında sorun açılmış fakat çözüm getirmemişler veya ben anlayamadım. Diğer sitelerin dillerinden de anlayamadım. Son Olarak sizlerden yardım alamk istedim.
Borland'ın sitesi : http://qc.borland.com/wc/qcmain.aspx?d=3041
[Fatal Error] internal error: L3169
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Internal Error'lar compilerın beklenmedik şekilde işini yapamadığı durumlarda çıkıyor. O yüzden başka bir açıklaması olmuyor. Bug olarakta değerlendirilebilir. Ben şimdiye kadar birkere karşılaştım, debug dcu'larıyla başka makinada derlenen proje, laptopımda internal error verip derlenmiyordu.
Verdiğiniz linkte, bu durumun bir enumeration da çok fazla eleman kullanılarak bazı limitleri zorlamasından dolayı olabileceğinden bahsediliyor.
Projenizi başka makinada derlemeyi deneyin. Bu durum acaba projeden mi, yoksa delphidenmi kaynaklanıyor bunu anlayabilirsiniz.
Verdiğiniz linkte, bu durumun bir enumeration da çok fazla eleman kullanılarak bazı limitleri zorlamasından dolayı olabileceğinden bahsediliyor.
Projenizi başka makinada derlemeyi deneyin. Bu durum acaba projeden mi, yoksa delphidenmi kaynaklanıyor bunu anlayabilirsiniz.
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Re: [Fatal Error] internal error: L3169
Sorunum, projemde kullandığım komponentten kaynaklanıyordu. Son eklediğim komponenti projemden kaldırıp tekrar eklediğimde proje derleme gerçekleşti.