Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
arkdaşlar herkese kolaygelsin, bir bileşen arıyorum bunu vistada gördüm ve diğer bir cok yerde daha gördüm ama vistadan resimlerini aldım
sanırım bu bir panel yada bar hepsi kapalı iken birinci resimdeki gibi duruyor ama ikinci resimdeki kırmızı ile işaretlediğim yere basınca ilgili panel açıyor
bu bileşen hangisi acaba yardımcı olabilirmisiniz bu benim için önemli. saygılar
bunun haricinde bir bileşen daha arıyorum hepiniz sanırım ares paylaşım programını görmüşşünüzdür o program bir dosya transfer etmeye basladıgında ve siz onun üzerine geldiğinizde bayagı bir detaylı bir balon yada hint cıkıyor ona benzer bir şey yapmak istiyorum oyle bir bileşen varmı bildiğiniz ... saygılarımla
sanırım aradığın bileşene benzer raize de var. "RzGroupBozx" a ona benzer şekiler verebiliyorsun. bir panelde kullanıp aligment lerini Top yaparsan ona benzer bir çalışma elde edebilirsin bence. aynı şekilde bu suipack in yeni verisyonunda olan bir skinde de görmüştüm.
teşekkür ederim sağolun yorumlarınız için bunun haricinde bir bileşen daha arıyorum hepiniz sanırım ares paylaşım programını görmüşşünüzdür o program bir dosya transfer etmeye basladıgında ve siz onun üzerine geldiğinizde bayagı bir detaylı bir balon yada hint cıkıyor ona benzer bir şey yapmak istiyorum oyle bir bileşen varmı bildiğiniz ... saygılarımla
kayipgemi yazdı:teşekkür ederim sağolun yorumlarınız için bunun haricinde bir bileşen daha arıyorum hepiniz sanırım ares paylaşım programını görmüşşünüzdür o program bir dosya transfer etmeye basladıgında ve siz onun üzerine geldiğinizde bayagı bir detaylı bir balon yada hint cıkıyor ona benzer bir şey yapmak istiyorum oyle bir bileşen varmı bildiğiniz ... saygılarımla
balon hint için bileşene gerek yok api ile yapıloyor. forumda örnekler mevcut