bir bileşen arıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
kayipgemi
Üye

bir bileşen arıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Mesaj gönderen kayipgemi »

arkdaşlar herkese kolaygelsin, bir bileşen arıyorum bunu vistada gördüm ve diğer bir cok yerde daha gördüm ama vistadan resimlerini aldım

sanırım bu bir panel yada bar hepsi kapalı iken birinci resimdeki gibi duruyor ama ikinci resimdeki kırmızı ile işaretlediğim yere basınca ilgili panel açıyor

bu bileşen hangisi acaba yardımcı olabilirmisiniz bu benim için önemli. saygılar

Resim

Resim

bunun haricinde bir bileşen daha arıyorum hepiniz sanırım ares paylaşım programını görmüşşünüzdür o program bir dosya transfer etmeye basladıgında ve siz onun üzerine geldiğinizde bayagı bir detaylı bir balon yada hint cıkıyor ona benzer bir şey yapmak istiyorum oyle bir bileşen varmı bildiğiniz ... saygılarımla
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

Bunun bileşen olduğuna emin misin? Vista nın sürücü yöneticisine benziyor (Bilgisayarım / My Computer) :wink:
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!
deltas
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen deltas »

1. istediğiniz companentin benzeri jedi de vardı herhalde. eğer jediyi kurarsanız demosunda vardı.
Nice İnsanlar gördüm üstünde elbise yok;
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok.
Kullanıcı avatarı
mudipasa
Üye

Mesaj gönderen mudipasa »

sanırım aradığın bileşene benzer raize de var. "RzGroupBozx" a ona benzer şekiler verebiliyorsun. bir panelde kullanıp aligment lerini Top yaparsan ona benzer bir çalışma elde edebilirsin bence. aynı şekilde bu suipack in yeni verisyonunda olan bir skinde de görmüştüm.
kayipgemi
Üye

Mesaj gönderen kayipgemi »

teşekkür ederim sağolun yorumlarınız için bunun haricinde bir bileşen daha arıyorum hepiniz sanırım ares paylaşım programını görmüşşünüzdür o program bir dosya transfer etmeye basladıgında ve siz onun üzerine geldiğinizde bayagı bir detaylı bir balon yada hint cıkıyor ona benzer bir şey yapmak istiyorum oyle bir bileşen varmı bildiğiniz ... saygılarımla
ikutluay
Üye

Mesaj gönderen ikutluay »

kayipgemi yazdı:teşekkür ederim sağolun yorumlarınız için bunun haricinde bir bileşen daha arıyorum hepiniz sanırım ares paylaşım programını görmüşşünüzdür o program bir dosya transfer etmeye basladıgında ve siz onun üzerine geldiğinizde bayagı bir detaylı bir balon yada hint cıkıyor ona benzer bir şey yapmak istiyorum oyle bir bileşen varmı bildiğiniz ... saygılarımla
balon hint için bileşene gerek yok api ile yapıloyor. forumda örnekler mevcut
Kişi odur ki, koyar dünyada bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser./Muhammed Hadimi
http://www.ibrahimkutluay.net
http://www.ibrahimkutluay.net/blog