merhabalar.bilgisayarıma Sql server veritabanını yüklemeye çalışıyorum.şu uyarıyı veriyor."Standart Edition server compenent cannot be installed on windows 98using this CD.Only client components will be avaible for installation." yükledeikten sonrada server manager yüklenmemiş oluyor.
Windows 2000 server Cd si ile yükleyabileceğim söylendi ama cd yi bulamadım.lütfen yardımcı olun.
teşekkürler.
sql server yüklenmesi hakkında
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
SQL Server Enterprise Edition XP Server, XP Professional, Windows 2000 Server, Windows NT Server veya Windows 2000 Professional işletim sistemlerine yüklenebilmesi lazım.Admin yazdı:Merhaba,
SQL Server'ı sadece Server tabanlı işletim sistemlerine kurabilirsiniz. 98/2000/XP gibi sistemlere sadece SQL Server Personal/Desktop sürümünü kurabilirsiniz.
SQL Server Enterprise Edition sadece SERVER tanablılara kurulabilir, yani NT server, 2000 server. XP/98/2000 personellere SQL Server Personel edition kurulabilir.sadettinpolat yazdı:SQL Server Enterprise Edition XP Server, XP Professional, Windows 2000 Server, Windows NT Server veya Windows 2000 Professional işletim sistemlerine yüklenebilmesi lazım.Admin yazdı:Merhaba,
SQL Server'ı sadece Server tabanlı işletim sistemlerine kurabilirsiniz. 98/2000/XP gibi sistemlere sadece SQL Server Personal/Desktop sürümünü kurabilirsiniz.
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
Office xp cd'sinde msde diye bir directory var. buradaki yazılım adminin bahsettiği SQL Server Personal/Desktop. Ama bunu kurduktan sonra bir de database tanımlarını yapmak için ara yüze ihtiyaç var. Ben bi tane buldum ama deneme versiyonu idi. Ücretsiz olanı var mı bilmiyorum.
Kolay Gelsin...
Kolay Gelsin...
Bişnev in ney çün hikâyet mîküned
Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned

Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned