Saygılar, sevgiler
exe diyor amaMicroChip yazdı: yaptığı formu derleyip exe yaptıktan sonra web sayfasına upload ettik.
atıyorum
http://www.falanfilan.com/deneme.exe yazıp (ki 200 KB civarındaydı +minik bir mdb)
Bu işin başka şekli yok. Internet tabındaki producer ler ile çalışıyorsanız, özellikler içerisinde html file veya doc mevcut. istediğiniz html sayfasını atayabileceğiniz gibi kendiniz de yazabilirsiniz. Bundan sonrası normal web tasarım ve html bilgisi gerektiriyor. action tanımlamalarından istediğiniz noktaya giriş yapabilirsiniz. Örneğin bir buton tıklaması ile tanımladığınız bir actionu harakete geçirebilirsiniz. Normal web form tasarımından farklı değil. Tek fark önce de belirttiğim gibi bu tip dosyalar önceden hafızada yüklü olduğu için refleks süresi kısalıyor dolayısı ile epey bir hız artışı sağlanıyor. Normal tasarımdaki button submit ile form action yerine webModul action harekete geçiyor. Yeterki webmodul actionu ile default sayfadan girişi yapın gerisi gelir.Mantığı kavrarsanız her şey çok kolay.MicroChip yazdı:Warder dostum senin dediğin gibi o örnekleri inceledim çalıştırdım da ama bu değildi.veya yaklaştım da haberim yok
peki bu örneklerde modüllere form buton edit gibi nesneler eklenebiliyormu?