asp ile MDB dosya kontrol paneli , phpmysqladmin gibi?

Web tabanlı uygulama geliştirme araçları(PHP, ASP vb...) ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

asp ile MDB dosya kontrol paneli , phpmysqladmin gibi?

Mesaj gönderen sherlockholmes »

s.a ,

asp ile hazırlanmış access veritabanı dosyalarını kontrol edebilmeye imkan sağlayan bir script adı veya kontrol paneli var mı ? php de mysql veritabanını kontrol etmek için çok başarılı bir arayüz var phpmysqladmin diye , veritabanına dair her türlü işleme imkan sağlıyor.

create , insert , update ,delete ...

bu işlemleri access veri tabanı üzerinde yapacak bir panel arıyorum. hiç rastlamadım , sıfırdan yazmak da zaman alır kanaatindeyim?

görüş ve önerilernizi bekliyorum.

iyi günler ...
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
Ali Erdoğan
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen Ali Erdoğan »

http://www.aspindir.com

da araştırırsan phpmyadmin e benzer scriptler bulabilirsin.Ancak phpmyadmin kadar kaliteli bir script kesinlikle yok.
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

http://www.aspindir.com bakıma alınmış :)

şansa bak :roll:
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
Kullanıcı avatarı
callaki
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen callaki »

Asp maker adlı bir program var bu program yardımıyla veri tabanındaki tablolara ait yönetim panelini otomatik yapıyor.
! SİGARA ÖLDÜRÜR! ÖLDÜRENE KADAR DA SÜRÜNDÜRÜR
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

önerileriniz için teşekkür ederim ..

myLittlleAdmin ve X13 Db editor (Ferruh Mavituna) uygulamalarını kullanarak istenilen işlem gerçekleşirilebiliyor ...