qreport için worde aktarım bileşeni
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
qreport için worde aktarım bileşeni
Quick Report'ta standart olarak .qrp, htm, .txt olarak raporu kaydedebiliyoruz. Peki Word'e aktarmak için bir eklentisi var mı acaba? Yoksa hangi rapor aracını tercih etmeliyim? Tşk...
"Evine bakmaktan aciz olan; ilerici, üç kıtaya hükmeden ecdadın mı gerici?"
- itsmylife38
- Üye
- İletişim:
Qreport 4
SelamünAleyküm;
Bende qreport3 ve delphi5 kullaniyorum raporlarimin excel veya word olarak saklanmasini istiyor kullanicilarim sizin mailinizi okuduktan sonra bunu qreport4 ile halledilebildigini okudum.
rica etsem qreport4 ü nereden nasil temin edebilirim kendi sitesine girdim dogal olarak sifre istiyor
bu siteyi hazirlayan ve emegi gecen herkesden Allah razi olsun
bende kendimi delphi biliyor saniyordum....
Kolay gelsin iyi günler....
Bende qreport3 ve delphi5 kullaniyorum raporlarimin excel veya word olarak saklanmasini istiyor kullanicilarim sizin mailinizi okuduktan sonra bunu qreport4 ile halledilebildigini okudum.
rica etsem qreport4 ü nereden nasil temin edebilirim kendi sitesine girdim dogal olarak sifre istiyor

bu siteyi hazirlayan ve emegi gecen herkesden Allah razi olsun
bende kendimi delphi biliyor saniyordum....
Kolay gelsin iyi günler....
Ismail ULUSOY
it is my life
( Hayat bizim peki Kontrolu kimde? )
it is my life
( Hayat bizim peki Kontrolu kimde? )
Re: Qreport 4
öncelikle aramıza hoşgeldin diyorum ve ufak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum sitede warez ve crak paylaşımı yasak...itsmylife38 yazdı:SelamünAleyküm;
rica etsem qreport4 ü nereden nasil temin edebilirim kendi sitesine girdim dogal olarak sifre istiyor![]()
iyi günler iyi çalışmalar diliyorum.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim