JEDI-VCL komponentini nasıl install ederim.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
JEDI-VCL komponentini nasıl install ederim.
JEDI-VCL komponentini nasıl install ederim.Saygılarımla
-
- Üye
sendeki jedi sürümü veya paketi nasıl bilmem indirdiğin siteye göre değişebilir.delphiyi aç file-->open jedi componentinin olduğu klasöre gel onun içinde jcl diye bir klasör varsa onu aç jcl nin içnden packages klasörüne gel burdaki DJCL7 dosyasını aç.gelen ekrandan compile ye tıkla sonra tekrar file-->open-->jedi klasörü\jvcl\packages\jvcl200_D7 dosyasını aç tekrarcompile ye tıkla sonrada install'a tıkla kurulursa ne ala kurulmazsa benim indirdiğim siteyi yazarım.hatırlamıyorum şimdi.kolay gelsin
Çok teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi yaptım ve sonunda kuruldu.Ayrıntılı ve açıklamalı anlatımınız içinde çok teşekkür ederim.Component kurma işinde aslın da ben
nedense çok zorlandım.Aslında komponenler bölümünde aynen sizin yapmış olduğunuz gibi

açıklamalar benim gibi delphi kullanıcılarını kurtaracaktır.Bu konu da site yöneticilerine nacizane bir önerim olacak. Component kurma diye sitede ipucu bölümü açılsa ve bir çok komponent için degişen yolları burdan daha rahat takip edebiliriz.En içten sevgi ve selamlarımla..ekrandan compile ye tıkla sonra tekrar file-->open-->jedi klasörü\jvcl\packages\jvcl200_D7 dosyasını aç tekrarcompile ye tıkla sonrada install'a tıkla