kendini çağıran form action olayı ?

Web tabanlı uygulama geliştirme araçları(PHP, ASP vb...) ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

kendini çağıran form action olayı ?

Mesaj gönderen sherlockholmes »

Günaydın ,

qmail kullanarak birden fazla domain'e bağlı email hizmeti veren bir sunucumuz var. şöyle bir düzenleme yapmaya çalışıyorz :
bir domanine üye kişiler mail şifrelerini değiştirmek için qmailadmin paneli ile giriş yapmak zorundalar. kullanıcılar domain ismi girmesin istiyoruz. qmailin admin panalindeki formun action olayı aynen şöyle:

Kod: Tümünü seç

<form method="post" name="logon" action="/cgi-bin/qmailadmin">
bu sayfayada yine aynı adresler giriliyor. ben başka bir form tasarlıyorum kullanıcı sadece kullanıcı adını ve şifresini girecek butona tıkladığında qmailadmin panali açılsın istiyorum
formun action olayına yukarıdakinin aynısını yazıyorum ama benden hala kullanıcı adı ve şifresi girmemi istiyor ?

ne öneririsiniz?
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sherlockholmes »

alan isimlerini yanlış yazmaktan kaynaklanıyormuş :( çağırılan formdaki alan isimleriyle gönderilen alan isimleri aynı yapılınca sorun çözüldü ... tam 2 güne :(
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.