Arkadaşlar merhaba;
Bir konu hakkında sizlere danışmak istedim;proje olarak musicbox yapıcam,fakat veritabanı oluşturulcak mı bilmiyorum.Daha doğrusu olmaması gerekir die düşünüyorum fakat birde sizlerden fikir almak istedim.Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler...
Musicbox'ta veritabanı olurmu???
Musicbox'ta veritabanı olurmu???
..::AyCiİ::..
˙·٠•● I Just Wanna Live ●•٠·˙
-
- Kıdemli Üye
Proje benim düşündüğüm gibi ise veri tabanına kesinlikle gerek var.Anladığım kadarı ile bu program bozuk para attığında çalışan müzik kutuları gibi işleyecek.Yüzlerce Şarkıcı ve Şarkıyı kullanıcıya sistemli bir şekilde sunabilmen,şarkıların bilgilerini verimli bir şekilde tutabilmen için veri tabanı kullanmalısın.
;.%+$}
Teşekkürler Arkadaşlar;
Ali çok doğru düşünmüşsün,aslında yapmak istediğim o tarz bişe.Aslında benim düşündüğüm şöle bişedi; dizinleri gösteren bir combobox koyucam,kullanıcı ordan dizinini ve dinlemek istediği şarkıyı seçicek,şarkılar hemen alta koyacağım bir listindex te sıralanacak ve çalacak.Ya da bir listview koyacam,içine de her harfin bulunduğu simgeler koyacam ; a simgesine gelince a ile başlayan sanatçılar dizilcek mesela.Bu gibi düşüncelerim var.Fakat napcam bilmiyom,Aslında çokta basit bişe yapmak istemiyorum

Şimdi bu veritabanı yaratma olayını bana açıklarmısın ?mesela nası bişe olcak?İçerik ne olcak?Yardımcı olabilir misin??
Ali çok doğru düşünmüşsün,aslında yapmak istediğim o tarz bişe.Aslında benim düşündüğüm şöle bişedi; dizinleri gösteren bir combobox koyucam,kullanıcı ordan dizinini ve dinlemek istediği şarkıyı seçicek,şarkılar hemen alta koyacağım bir listindex te sıralanacak ve çalacak.Ya da bir listview koyacam,içine de her harfin bulunduğu simgeler koyacam ; a simgesine gelince a ile başlayan sanatçılar dizilcek mesela.Bu gibi düşüncelerim var.Fakat napcam bilmiyom,Aslında çokta basit bişe yapmak istemiyorum

Şimdi bu veritabanı yaratma olayını bana açıklarmısın ?mesela nası bişe olcak?İçerik ne olcak?Yardımcı olabilir misin??
..::AyCiİ::..