QuantumGrid Tarzı bir bileşen

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
bilbeyi
Üye

QuantumGrid Tarzı bir bileşen

Mesaj gönderen bilbeyi »

Arkadaşlar selamlar.
Bana Quantum grid gibi hücrelere özellik verebileceğim(button,combobox vs) Ancak db'ye bağlı olmayan bir bileşen lazım.
Yani ben nasıl gridde her hangi bir satıra tıkladığımda o satırdaki bilgilere ulaşabiliyorsam yine aynı şekilde olsun istiyorum. Burda gridden fark o an yazacaklarım direkt db ye işlenmeyecek ancak ben bir onay verirsem direkt yazacak. Buna en yakın component stringgrid. Ancak bu componentde hücreleri button image,memo vs tanımlıyamıyoruz. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
iyi Çalışmalar
Kullanıcı avatarı
Query
Üye

Mesaj gönderen Query »

TMS bileşen setinde güzel grid bileşenleri var istersen bi incele.

http://www.tmssoftware.com
t-hex
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen t-hex »

Merhaba,

Virtual TreeView bileşenini incelemeni tavsiye ederim. Özünde TreeView olsada Grid görünümü alabiliyor, istediğin kadar özelleştirilebiliyor, çok başarılı bir bileşen. Ücretsiz. Kendi kurulumu var.

http://www.delphi-gems.com
Kullanıcı avatarı
67neo
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen 67neo »

Merhaba arkadaşlar ben vbasic programcısı olarak delphiye yeni başladım sayılır. Aranıza yeni katıldım. Bende bununla ilgili yaptığım araştırmada en uygun quantumgrid'i buldum. Mükemmel bir component. Yalnız çok pahalı doğal olarak. Verdiğiniz adresi inceliycem. Bende teşekkür ederim.
Bilgi paylaştıkça çoğalır. Başarı ise bunun sonucudur.