FibPlus gibi SqlDireck Gibi

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
ademcicek
Üye

FibPlus gibi SqlDireck Gibi

Mesaj gönderen ademcicek »

Herkese merhaba.öncelikler başlığa ne diyeceğimi bulamadım.bir fikir almak istiyorum.projemin birinde IB nesneleri kullandım.ben programımın her türlü veri tabanını desteklemesini istiyorum.SQL Direct bu dediğim işi görüyor.bunu benzer güzel bir nesne tavsiye edebilecek olan varmı.
Teşekür ederim.
Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

zeos un epey geniş bir kütüphanesi var diye biliyorum, ama hepsi iila olucak derseniz herhalde odbc driveri çoğunun vardır bde üzerinden odbc üzerinden biraz uzatarak kullanabilirsiniz. tabi bu durumda performans düşüşleri ve tüm özellikleri kullanamama gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz.
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

bence bu yöntem hoş bir yöntem değil. Biraz daha zahmetli de olsa daha güzel yöntemler var. :ara Arama kısmına müracaat.

Kolay gelsin.
ademcicek
Üye

Mesaj gönderen ademcicek »

aslında SQL Direct epey güzel bir nesne ama bu FibPlus daki gibi dialog pencesi yok onu sevmiyorum.Datasetlerdeki özellik yani.