dxmemdata

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
ademcicek
Üye

dxmemdata

Mesaj gönderen ademcicek »

herkese merhaba.arkdaşlar delphi 2005 geçemek içim bu ara epey bir efor harcıyorum.yalnız dexexpress'in sitesine girdim ve memdata bileşenin olmadığının farkına vardım.hatta sitede delphi 7 için olan bile yok.çok garibime gitti.bu konuyla ilgili bilgidi olan varmı.epey de kullanmıştım prgoramlarımda.devexpress acaba memdataya destek vermiyormu.
herkese kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

destek vermeye ve dağıtmaya devam ediyorlar tabii ki. Ama ayrı bir ürün değil o, Quantum Grid içinde geliyor.

Kolay gelsin.
ademcicek
Üye

Mesaj gönderen ademcicek »

hocam özür dilerim.ben dosyarların içinde arattım ama memdata diye bir şey bulamadım.yada cxgrid kuruluyken memdata olmadığından kaynaklı memdata olan formlarım açılmadı.
ismi falan mı değişti.acaba onadan kaynaklımı açamıyorum formlarımı.
çok teşekür ederim.
kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

hocam ben de kurulu ama sitelerinde bunu kaldırdık, çünki gerek yok. Ama isterseniz bizimle irtibata geçin, download listenize ekleyelim demişler.

http://www.devexpress.com/Support/Knowl ... essMemData

Kolay gelsin.