http://www.fast-report.com dan freereport un Delphi7 için olan versiyonunu indirdim kurdum fakat ingilizce. Acaba bunu türkçe yapmanın bir yolu var mı? nasıl yapabilirim..
teşekkürler.
FreeReport türkçe olabilir mi?
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
- pentiumkivanc
- Üye
- İletişim:
Ben buna türk usulü bir yöntem bulmuştum. şimdi senin free reportu kurduğun klasörde Res diye bir klasör olmalı. Bunun içinde aktif dil hangisiyse (ki ingilizce oluyor) Bu durumda o dilin klasörüne giriyorsun.
FR_LNG1.RC
FR_LNG2.RC
FR_LNG3.RC
isimli dosyaları türkçeye çeviriyorsun (Malesef birazcık ingilizce bilmen lazım) sonra aynı klasörde bulunan mk.bat ı çalıştırıyorsun. (Sanırım bu esnada delphi kapalı olmalı) sonra freereport türkçe oluyor.
FR_LNG1.RC
FR_LNG2.RC
FR_LNG3.RC
isimli dosyaları türkçeye çeviriyorsun (Malesef birazcık ingilizce bilmen lazım) sonra aynı klasörde bulunan mk.bat ı çalıştırıyorsun. (Sanırım bu esnada delphi kapalı olmalı) sonra freereport türkçe oluyor.