hangisi daha iyi

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Kullanıcı avatarı
callaki
Üye
İletişim:

hangisi daha iyi

Mesaj gönderen callaki »

merhaba arkadaşlar benim sorum şu

Anket scriptim ile haber ekleme scriptim için farklı veritabanı oluşturdum bunun yerine hem anketi hemde haberi tek veritabanında iki tabloda yaparsam ne kadar verim alırım ,iyimi yoksa kötümü yapmış olurum.
Çünkü 5-6 tane veri tabanım var hepsini birleştirmek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum

şimdiden cevap yazanlara teşekkür ederim..
! SİGARA ÖLDÜRÜR! ÖLDÜRENE KADAR DA SÜRÜNDÜRÜR
DotCom
Kıdemli Üye
İletişim:

Re: hangisi daha iyi

Mesaj gönderen DotCom »

callaki yazdı:merhaba arkadaşlar benim sorum şu

Anket scriptim ile haber ekleme scriptim için farklı veritabanı oluşturdum bunun yerine hem anketi hemde haberi tek veritabanında iki tabloda yaparsam ne kadar verim alırım ,iyimi yoksa kötümü yapmış olurum.
Çünkü 5-6 tane veri tabanım var hepsini birleştirmek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum
Veri Tabanınıızın ne oldugunu belirtmemişsiniz. fakat tüm tableları aynı alias ismi altında toplarsanız daha iyi edersiniz. kanısındayım..

Kolay Gelsin.
Kullanıcı avatarı
callaki
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen callaki »

Microsoft Access veri tabanı kullanıyorum.
birden çok veri tabanı oluşturmak yerine aynı veritabanı içinde farklı tablolar oluşturmak istiyordum

cevabınız için teşekkür ederim
csyasar
Üye

Mesaj gönderen csyasar »

1 veritabaninda 50 tablo ve 500.000 kaydim vardi desem cevap vermis olurum heralde
Kullanıcı avatarı
callaki
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen callaki »

bu cevabınızdan önce 10 tablo oluşturmuştum ve çok tedirgindim ama şimdi çok rahatladım teşekkür ederim...