Merhaba arkada$lar.. bu foruma olan ilk sorum olacak.. forumda aradım böyle bir konuya tam olarak rastalamadım.. şimdi benim sorunum şu
bende 2 adet SQL 'server kurlu ikiside ayrı makinede.. ben bunlardan bilgileri alarak ortak bir tablo yapmak istiyorum örnek olarak..
FINSAT330.CHK => 1. SQL server
FINSAT370.CHK => 2. SQL server => burada FINSAT330 ve 370 Table name.
Burada $öyle bir i$lem yapmak istiyorum.. FINSAAT330.CHK da öncelikle şunu yaptırıyorum
SELECT HesapKodu,Unvan1,Sum((DvrB+DigerB+OdemeB+CiroB+IadeFatB+KDVB+OtvBorc)-(DvrA+DigerA+OdemeA+CiroA+IadeFatA+KDVA+OtvAlacak)) As Bakiye FROM FINSAT330.CHK GROUP BY HesapKodu, Unvan1
Böylelikle bir bakiye elde ediyorum.. aynı i$lemi FINSAT370.CHK table'ında da yaptıyıroum ve orada da bir Bakiye elde ediyorum ben $imdi yeni bir tabloda $unu yapmak istiyorum..
1. Oluşturduğum (FINSAT330.CHK için ortaya çıkan BAKIYE ile FINSAT370.CHK'de işleme tabi tutp oluşturduğum BAKIYE'yi toplatıp tek bir yerde görmek istiyorum.. yani $öyle bi$i olu$turmak
HESAP KODU UNVAN1 330_BAKIYE 370_BAKIYE GENELBAKIYE
Bunun için nasıl bir yöntem izlemem gerekiyor bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz..? Diğer bir Sorumda buna benzer olan aynı databasedeki farklı tablelardan istediğim kayıtları almak.. yani $u
FINSAT330.ACK = burada EvrakNo, Notlar (Fieldları var) FINSAT330.SCI'de burada da BordroNo(Field)'ı var. benim almak istediğim ortak table..
Notlar= Boş Olan kayıtları listele bana dicem.. Bordro numarasına göre..
2 soruyu aynı anda sordum birbirlerine benzediği için.. herhalde bir sakıncası yoktur.. herkeze iyi çalışmalar..