bu ankette lisans durumunu soruyoruz. Acaba Delphi lisansınız var mı?
NOT : Kim ne oy veriyor kesinlikle göremiyoruz. Ancak forumun artık internet ortamına açık olduğunu ve yazdığınız şeylerden sorumlu olduğunuzu unutmayın Lisansı olmayanların sadece oy kullanmalarını tavsiye ederiz
En son mussimsek tarafından 29 Kas 2004 01:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Önümüzdeki aylarda (bi aksilik çıkmazsa) lisanslayacağım 2 şey var.
1-Delphi
2-DevExpress QuantumGrid
Çünkü ikisininde hem open-source alternatifleri yok hemde harbiden işime yaradılar.
sychorax yazdı:Önümüzdeki aylarda (bi aksilik çıkmazsa) lisanslayacağım 2 şey var.
1-Delphi
2-DevExpress QuantumGrid
Çünkü ikisininde hem open-source alternatifleri yok hemde harbiden işime yaradılar.
trial sürümleri var mı acaba? deneme yapmak için ben aradım ama hiçbir yerde yok trialleri veya demoları
Benimde Lisansım Yok Ama Sizlerede bi sorum olacak ben delphi üzerinden para kazanmaya bşlasam web sitelerinde yayınlasam borland bunun arkına varırmı varırsa bana napar ceza yermiyim ve bi soru daha lisans fiyetı tahmini ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim.
turbo sürümleri bedava ama onlara 3.parti component ler kurulmuyor. ayrıca pro sürümeleri var sanırım 350 dolar civarı. ya aslında bizimki çoğunlukla cimrilik.
Ya Aslında Cimriliktende Ziyade Ben delphi 7 enterprise 3000$ civarı olarak duydum bu da benı kastı doal olarak şimdi ise yakalanırsam die korkuorm yakalanırsam napabilirler ne kadar ceza kesebilirler