walla admin son derece iyi niyetli ve yapıcı, mesajı bana göndermiş olsaydın ben senin üyeliğini direk iptal ederdim. Prensiplerin doğrultusunda birdaha gelmem değişmişsin. biz gelene gel gidene git demeyiz. bizim kapılarmız sonuna kadar açık değil, bizim kapılarımız yoktur. İsteyen gelir isteyen gider, bizimde prensibimiz gereği evimizi yani bu forumu gelenlerin rahatı için temizleriz ve temizliyeceğiz.
Bu arada çok sayıda sildiğimiz halde tekrar üye olanlar var. Ve maalesef bunlardan bazıları hala aynı davranışları sergilemeye devam ediyorlar.Biz bunlarında farkındayız ve hala
Bir diğer konuda
intikamım acı olacak admin
bir kez daha düşünmeni, forum bir aile oldu, hemde büyük bir aile, başından beri istediğimiz gibi bu ailede bireyler yok. tabi malesef arada bir kaç çürük elmalar kendini bilmezler oldu. Ama bu büyük ailenin içinde her kesimden kişiler mevcut, ima etmek yerine söylemek gerekirse avukat, polis gibi , yaptığın tehtid konusunda tekrar düşünmeye teşvik edecek bir-iki meslek grubu.
Kimse sana özel hismet etme sözü vermedi, böyle bir mecburiyetimizde yok. Yukarıdaki linkteki kuralları biz yazdık doğrudur. Kelime oyunlarınıda sen kendince yapabilirsin. Ama bunu herkez doğru anlıyorda sen yanlış anlıyorsan, problem çoğunlukta değildir.
Evet bizler yöneticiyiz. Nedenini biliniyordur, Forumun sahibi bizleriz, bu formu yapan bizleriz, bu formun tüm hakları sadece bize aittir. ister açar ister kaparız, istediğimiz kuralları uygularız. bu konuda hiç bir hakkı olmayan bir 3.şahıs bizim kurallarımızı yargılayamaz.
Yaw benim formumu kullanıyorsun ve canının istediği gibi kullanabileceğini sanıyorsun. Hangi hakla ya, ben bunu anlıyamıyorum.
herzaman verdiğim örneği vereyim birisi senin evine geliyor ve sana senin evinde ne yapacağını nasıl oturup kalkacağını EMRETmeye kalkıyor, yapmaya çalışılan bu. ve bizler buna asla müsade etmiyeceğiz.