gif + ?

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kilitli
Misafir

gif + ?

Mesaj gönderen Misafir »

arkadaşlar bana delphi 7 de kullanabileceğim bir componentin direk linkini verebilirmisiniz?
admin crzamı bitir kardeşim yaw.
merak edenlere mevzuyu anlatayım.
bu sorunun bir benzerini başka bir bölümde sormuştum. adminde silmiş. bende yazarsam tekrar siler diye özeline sordum. foruma sor diye özel mesaj atmamı engelledi. yani artık özel mesaj atamıyorum.
silmesinin gerekçeside yanlış yere yazmam.
admine forum kurallarını okumasını tavsiye edicem. çünkü orada yanlış yere yazılan mesajlar taşınır diyor.
istesem yeni bir nickle girerim ama prensiplerime uymayan bit hareket olur.
yakında bir site açacağım.
intikamım acı olacak admin :D :evil:
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Re: gif + ?

Mesaj gönderen mussimsek »

HECTOR yazdı: bende yazarsam tekrar siler diye özeline sordum. foruma sor diye özel mesaj atmamı engelledi. yani artık özel mesaj atamıyorum.
özel mesaj hizmetiniz özel mesajla soru sorduğunuz için kapanmıştır ve açılması da mümkün değildir. Asıl siz forum kurallarını tekrar okuyun :!:

Site açarsanız ne ala. Dediğim gibi biz tüm veritabanı ve Delphi sitelerini kardeş site olarak görüyoruz, rakip olarak değil. Bizim tüm gayretimiz kendi verdiğimiz hizmeti daha iyi noktalara götürmek.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

:alsana: :alsana: :alsana: :alsana: :elsalla:
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin

Mesaj gönderen freeman35 »

walla admin son derece iyi niyetli ve yapıcı, mesajı bana göndermiş olsaydın ben senin üyeliğini direk iptal ederdim. Prensiplerin doğrultusunda birdaha gelmem değişmişsin. biz gelene gel gidene git demeyiz. bizim kapılarmız sonuna kadar açık değil, bizim kapılarımız yoktur. İsteyen gelir isteyen gider, bizimde prensibimiz gereği evimizi yani bu forumu gelenlerin rahatı için temizleriz ve temizliyeceğiz.
Bu arada çok sayıda sildiğimiz halde tekrar üye olanlar var. Ve maalesef bunlardan bazıları hala aynı davranışları sergilemeye devam ediyorlar.Biz bunlarında farkındayız ve hala
Bir diğer konuda
intikamım acı olacak admin
bir kez daha düşünmeni, forum bir aile oldu, hemde büyük bir aile, başından beri istediğimiz gibi bu ailede bireyler yok. tabi malesef arada bir kaç çürük elmalar kendini bilmezler oldu. Ama bu büyük ailenin içinde her kesimden kişiler mevcut, ima etmek yerine söylemek gerekirse avukat, polis gibi , yaptığın tehtid konusunda tekrar düşünmeye teşvik edecek bir-iki meslek grubu.
Kimse sana özel hismet etme sözü vermedi, böyle bir mecburiyetimizde yok. Yukarıdaki linkteki kuralları biz yazdık doğrudur. Kelime oyunlarınıda sen kendince yapabilirsin. Ama bunu herkez doğru anlıyorda sen yanlış anlıyorsan, problem çoğunlukta değildir.
Evet bizler yöneticiyiz. Nedenini biliniyordur, Forumun sahibi bizleriz, bu formu yapan bizleriz, bu formun tüm hakları sadece bize aittir. ister açar ister kaparız, istediğimiz kuralları uygularız. bu konuda hiç bir hakkı olmayan bir 3.şahıs bizim kurallarımızı yargılayamaz.
Yaw benim formumu kullanıyorsun ve canının istediği gibi kullanabileceğini sanıyorsun. Hangi hakla ya, ben bunu anlıyamıyorum.
herzaman verdiğim örneği vereyim birisi senin evine geliyor ve sana senin evinde ne yapacağını nasıl oturup kalkacağını EMRETmeye kalkıyor, yapmaya çalışılan bu. ve bizler buna asla müsade etmiyeceğiz.
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5

Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

benim bildiğim misafire iyi davranılır.
gidiyorum ve bir daha bu siteye adım atmicam.
üyeliğimi silebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin

Mesaj gönderen freeman35 »

şahsın isteği tarafımdan yerine getirilmiştir.
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5

Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Kullanıcı avatarı
mepc
Üye

Mesaj gönderen mepc »

Misafire iyi davranılır ama ücret rumuzuyla kapıdan kovulduktan sonra bacadan misafir rumuzuyla girene değil.

Siz http://www.kahkaha.com türü sitelere takılsanız daha fazla istifade edersiniz.
Bilgi paylaşıldıkça güzeldir.
Kullanıcı avatarı
fahrettin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen fahrettin »

1400 misafire iyi davranıldı da bir kisiye mi kötü davranıldı... misafir misafirligini bildikce her yerde baş tacı edilir.....
* http://www.fahrettin.org Manzara Fotoğraflarım... :)
* http://delphiturkiye.gunduz.info Seminerler... ;)
* http://www.hakmar.com.tr Kalite bir haktır... 8)
Firarist
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Firarist »

Bu sitenin kurucusu ve moderatorleri kadar misafirperverve özverili bir aileye şahsen ben rastlamadım. Hangi sitede insanlara bu kadar önem veriliyor ki ben görmedim. Sizler birer hrikasınız ya. Keşke ülkemizde çok ama çok sayıda olsanız. Tebrikler...
digital_agels
Üye

Mesaj gönderen digital_agels »

yakında bir site açacağım.
intikamım acı olacak admin
Aklından Geçirme derim, Ama İlla kafana koyduysan siteni açınca ilk adresini bana verde acıya karşı dayanıklığını test edem :twisted:
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Bu Forum Meydan okumak için kurulmadı.Lütfen meydan okuyucu tavırlar sergilemiyelim.

Bu başlık tarafımdan kitlenmiştir.

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Kilitli